MENÜ

Şenol Güneş: Medyanın kriteri yok, bizim var!

Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup etmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Güneş, Galatasaray derbisi için oluşturulacak kadro için belirli kriterlerinin olduğunu söyledi.

Şenol Güneş: Medyanın kriteri yok, bizim var!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren başarılı hoca, 'Herhangi bir mazerete sığınacak halimiz yok. Kazanmak için sahaya çıktık. Maçın tamamına bakınca 2-0 iyi bir sonuç. Ama rakibe gol şansları verdik, daha az pozisyon vermemiz gerekiyordu. İyi takımız, iyi oyuncularımız var, daha akılcı oynamalıyız. Rakibe pozisyon vermemiz bizden kaynaklandı' şeklinde konuştu.

Sezonun 5. haftasında oynanacak derbi için konuşan Şenol Güneş, 'Galatasaray derbisine 3 puan kazanmak için çıkacağız ve futbol adına doğruları yapmaya çalışacağız. Akhisar sezon başlangıcında beklentilerin altında olmasına rağmen, iyi bir takım. Eldeki oyunculardan bir 11 yapıyoruz. Medya ne yapıyor, bilmiyorum. Birçok kriter var, medya olarak sizde yok ama, bizde var. Bu arada kadroya girmeyen iyi oyuncularımız var. Belki bu dönem girmeyip, o dönem girecekler' dedi.


Gökhan İnler'den derbi açıklaması



Akhisar Belediye 0 -2 Beşiktaş maç özeti

Haberin Devamı
YORUM YAZ