MENÜ

Şenol Güneş'in planı! Ya Oğuzhan Özyakup, ya Tolgay Arslan

Beşiktaş Teknik Direktörü, oyun kurucu mevkiinde Tolgay ve Oğuzhan’a görev verecek. İki futbolcu ile görüşen Şenol Güneş’in, “Talisca yetenekli ama takıma yeni katıldı. Bizim oyun anlayışımızı en iyi bilen sizlersiniz. Bu görevi başarırsanız, Talisca’yı farklı yerlerde kullanabilirim” dediği öğrenildi.

Şenol Güneş'in planı! Ya Oğuzhan Özyakup, ya Tolgay Arslan

Sosa’nın Milan’a gitmesinden sonra, kadro planlamasında henüz istediği gibi 10 numara pozisyonuna bir oyuncu bulamayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin kalan haftalarında bu mevkide öncelikli olarak Oğuzhan Özyakup ile Tolgay Arslan’ı yetiştirmeye çalışacak. Tecrübeli çalıştırıcı, her iki futbolcuyla yaptığı toplantıda, bu görevi kaldırabilecek yetenekte olduklarını söyledi.

Her zaman 8 numara oynayan ve geriden gelerek oyun kurmayı seven Oğuzhan ve Tolgay’ın ise 10 numara yerine savunmanın önünde yer almayı istedikleri ortaya çıktı. Çaykur Rize maçında forvet hattına çıkardığı toplarla öne çıkan Tolgay ile sakatlığı nedeniyle kendini bu sezon henüz gösteremeyen Oğuzhan’a, Teknik Direktör Şenol Güneş’in, “Ben ikinizin bu yükün altından kalkacağınıza inanıyorum” dediği bildirildi.

Aboubakar 'hazırlık' aşamasında

Bu bölgede zaman zaman Talisca’yı da oynatan siyah-beyazlı teknik adamın, “Talisca da yetenekli ama o takıma yeni katılmış bir isim. Bizim geçen sezonki oyun anlayışımızı en iyi bilen sizlersiniz. Sadece hücum değil defansif yönünüz de çok iyi. Bunu başarırsanız, Talisca’yı daha farklı yerlerde de kullanabilirim” diye konuştuğu vurgulandı.

Her mevkiide görev

Kaleciler hariç takımdaki tüm oyunculara bir mevkide görev vermek yerine onları farklı pozisyonlarda kullanmak isteyen Şenol Güneş’in, orta sahayı istediği gibi oturtması halinde, Talisca’yı hem kanatlarda hem de forvete yakın bölgelerde oynatmayı planladığı öğrenildi.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in toplantısının ardından Tolgay’ın idmandaki çalışkanlığı gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Skorer

Gökhan Töre ve Mario Gomez dönüyor mu? Fikret Orman açıkladı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ