MENÜ

Şenol Güneş: Gücümüzü göstereceğiz!

Bu sözler, Beşiktaş’ı Süper Lig’de üst üste iki kez şampiyonlukla buluşturan, Devler Ligi’nde takımı başarıdan başarıya taşıyan Şenol Güneş’e ait... Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe maçı öncesinde oyuncularını, “Sezonu 2 kupayla kapatma şansımız var. Hep birlikte gücümüzü ve inancımızı göstereceğiz” sözleriyle hazırlıyor.

Şenol Güneş: Gücümüzü göstereceğiz!

Beşiktaş’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yle oynayacakları karşılaşma öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. Önceki gün yapılan takım çalışması öncesinde futbolcularını etrafına toplayan Güneş, Süper Lig’de şampiyonluk yarışı içinde bulunduklarını ancak Türkiye Kupası’nı da kenara atmayacaklarını söyledi. Başarılı teknik adam, “Elbette yarıştaki herkes şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nde yer almanın peşinde. Lig, bizim önceliğimiz, bu doğru. Ancak elimizde sezonu 2 kupayla birlikte kapatma şansımız var. Fenerbahçe’yi deplasmanda yenip alacağımız tur bileti sonrasında ligde Yeni Malatyaspor’la oynayacağımız maç öncesinde moral depolayacağız” dedi.

‘Kart konusuna dikkat’

Fenerbahçe’yle oynadıkları maçların yüksek tansiyonlu geçmesiyle ilgili olarak oyuncularına uyarıda da bulunan Şenol Güneş, “Özellikle kart konusuna çok dikkat etmemiz gerekecek. Kalan sayılı haftalarda her futbolcuya görev düşecek. Bundan dolayı oynayan, oynamayan herkes birlik olup sakinliğini koruyacak. Biz, bu konuda tecrübeli bir ekibiz. Hep birlikte çalışıp, gücümüzü ve inancımızı göstereceğiz. Size güveniyorum” yorumunda bulundu.

Orhan Yıldırım

Süper Lig puan durumu - Puan farkı kaç? 29. hafta puan durumu

Haberin Devamı
YORUM YAZ