MENÜ

Şenol Güneş: Bizim şampiyonluk tacımız var!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Güneş, bugün kazanmalarının iyi bir sonuç olduğunu ifade etti. Güneş, genel basın toplantısında ise Aykut Kocaman'ın taş atışı tepkisine de cevap verdi.

Şenol Güneş: Bizim şampiyonluk tacımız var!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle;

Trabzon bizim için zor bir deplasmandı. İlk golü atmamız Trabzon'u etkiledi. Denk oynanan oyunda golü atmamız avantajı getirdi. Bazen futbolda sabırlı olmak, soğuk kanlı olmak maçı kazandırır. İlk yarıda tedirgindik ama gollerden sonra daha güvenli oynadık. Bugün bizim için iyi bir sonuçtu. Trabzonspor iyi oyuncuları olan iyi bir takım ama güven sorunları var. Futbol böyle bir şey. Sabır işi, yetenek işi. Bugün gol yemedik, Pepe de bizim için önemli oyuncu ama diğer oyunculara ve diğer konulara girmek istemiyorum.

GENEL TOPLANTIDA KOCAMAN'A CEVAP!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş genel basın toplantısında yaptığı açıklamada ise, Trabzonspor'un zor bir deplasman olduğunu bildiklerini ifade ederek, “Kaliteli bir takım. Beklentilerine karşılık bulamayan Trabzonspor'un moral değerlerinde sıkıntı olabilirdi. Denk bir maç oynandı. Golü bulduktan sonra daha rahat oynamaya başladık. Babel tarafından goller gelmesi ibreyi bize çevirdi. Bütün oyuncular gayretli ve iyi niyetliydi. Trabzonspor'a başarılar diliyorum” dedi.

Trabzonspor-Beşiktaş maçından kareler

"OYNAYANLAR VE SONRADAN GİRENLER İYİ İŞ YAPTI"

Oyuna sonradan giren oyuncuların katkı verdiğini ifade eden Güneş, "Negredo veya diğerleri hepsi iyiydi. Netice almak için hamle yapıyorsunuz. Bu bazen sonuçlanabiliyor, bazen de sonuçlanmıyor. Negrado pas bağlantısında iyi işler yaptı. Caner de katkı yaptı. Mustafa da iyiydi. Giren oyuncularımızın hepsi iyiydi. Hem oynayanlar hem de sonradan girenlerle iyi işler yaptığımızı düşünüyoruz. En zor maçlarımızdan bir tanesini oynadık. Trabzonspor coşkulu ve moralli olduğu zaman her takımı yenebilir, öyle sıradan bir takım değil. Beklentiler büyük olduğu için karşılık bulamayınca da bir güvensizlik yaşıyor. Bunu oyun içerisinde de bazen görüyoruz. Bizimde fiziksel ve zihinsel yorgunluklarımız var. Büyük oyuncularda bunu aşması lazım. Bugün Allah yardım etti ve şansta vardı kazandık" şeklinde konuştu.

"BU ŞEHİR VE BU TAKIM BENİM İÇİN GURUR VERİCİ"

Şenol Güneş ismi hep futbolun dışına çekilmeye çalışılıyor?’ sorusuna cevap vereb Güneş, "Ben sıradan biriyim. Buradan biriyim. İstanbul'da yaşıyorum. Benim orada olmam buradaki düşüncemi değiştirmez. Burada nasıl yetişmişsem orada öyle yaşıyorum. Pozisyonumuzun gereği çok yoğun bir mesai harcıyoruz. Bu görevi ben tayin etmedim. Hayat tayin etti. Hepimiz için geçerli. Kader bizi nereye atıyorsa oraya gidiyoruz. Hayat devam ediyor. Futbol bir oyun. Bırakın 2-3 kişiyi 5 bin kişinin demesiyle benim buraya ait olma duygumu kimse silemez. Burada sıkıntı yaşadığım dönemlerde bile ben buradan gitmedim, hep kovularak gittim. Son ayrıldığım zaman kendim gittim, o da Trabzonspor'a yararlı olsun diye gittim. Bakmayın öyle 2-3 kişinin dediğine. Ben biliyorum ki tüm Trabzonsporlular benim başarılı olmamı istiyor. Ben sadece Trabzonspor'a ve Beşiktaş'a ait değilim, Türkiye'ye aitim. Hatta dünyaya aitim. Bu bir ego değil aslında. Bu buradan herhangi bir insanın çıkıp başarılı olacağı hissidir. Sayın Cumhurbaşkanı ismimi sahaya verdiği zaman bunu bana vermedi. Ali Kemal'e, Şamil Ekinci'ye, Ahmet Suat’a, Dozer Cemil'e, buraya katkı yapanlara verdi. Şahsımla ilgili kötü sözler diyenler Kadir Özcan'a, Cemil'e ne kadar sahip çıktılar bilmiyorum. Trabzonspor’un üzüldüğüm tarafı ekonomik olarak tahribatı var. Ben bunu giderken söyledim. Bu şehir ve takım benim için gurur vericidir. Bunu asla inkar etmem. Fikret Orman'da bunu biliyor ve her zaman yanımda” ifadelerini kullandı.

"BİZİM ŞAMPİYONLUK TACIMIZ VAR"

Şenol Güneş, Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın taç ile ilgili söylemlerine ise, “Bize taç veren yok ki bizim tacımız yok. Bir tek şampiyonluk tacımız var onu da emekle aldık” yanıtını verdi.

Adriano'da sorun yok

Haberin Devamı
YORUM YAZ