MENÜ

Şenol Güneş Aboubakar'a patladı

Beşiktaş’ın hocası, 56. dakikada oyun 4-0’ken gereksiz yere topu yere vurup ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Aboubakar’a sert çıktı. Güneş, “Senin yaptığın bu hareket, bana göre hakemi de gölgede bıraktı” sözleriyle oyuncusuna yüklendi.

Şenol Güneş Aboubakar'a patladı

Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, 6-0’lık Dinamo Kiev mağlubiyetinin ardından oyuncuları gibi büyük bir üzüntü yaşadı. Maçın ardından verdiği hatalı kararlarla takımın oyundan kopmasına sebep olan hakem Craig Thomson’a olan tepkisini sürdüren Güneş, soyunma odasında tüm futbolcuların elini sıktı.

Tecrübeli teknik adam, sadece gereksiz yere topu yere vurup 56. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Vincent Aboubakar’a tepki gösterdi. 64 yaşındaki çalıştırıcının, Kamerunlu oyuncuya, “Hiçbir sebep yokken bu hareketi yapman bizi oyun içerisinde daha da olumsuz etkiledi. Hakem faktörünün bize büyük bir darbe vurduğu net. Ancak senin yaptığın bu hareket, bana göre hakemi de gölgede bıraktı” sözleriyle yüklendi.

Tepki sonrası özür diledi

Güneş’in tepkisinin ardından birçok futbolcunun da Aboubakar’a gördüğü kırmızı kart sebebiyle tepkisiz kalamadığı öğrenilirken genç oyuncunun da bu hareketinden dolayı özür dilediği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ