MENÜ

Selçuk İnan: Kimseyle problemim yok. Saygısızlık yapmam

Galatasaray'da cuma akşamı oynanacak olan Bursaspor maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında kaptan Selçuk İnan açıklamalarda bulundu. Kimseyle problemi olmadığını, kin tutmadığını belirten Selçuk, Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak da "Oynamayı bekliyordum. Ayhan hocam eski takım arkadaşım. Serzenişte bulundum. O kadar nazım geçiyordur" yorumunu yaptı.

Selçuk İnan: Kimseyle problemim yok. Saygısızlık yapmam

Galatasaray'da merakla beklenen basın toplantısı düzenlendi ve Selçuk İnan son dönemde yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Selçuk'un basın toplantısında söyledikleri şu şekilde:

"Artık unutmalıyız"

"Önemli bir maç kaybettik. Kazanmayı çok istiyorduk ama istediğimiz sonucu alamadık. Önümüzde bir o kadar önemli Bursa maçı var."

Takım arkadaşlarımın benim arkamdan konuştuğuyla ilgili bir şey bilmiyorum. Hiçbiri böyle bir şey yapmaz. Ben de yapmam.

Jan Olde Riekerink: Takım içinde otorite sorunu yok

"Wesley arkamdan konuşmaz"

Wesley Sneijder ile yıllardır beraber oynuyoruz, onun bana saygısı var, benim de ona saygım var. Beni kastederek isim vermeden olumsuz bir yorum yapacağını düşünmüyorum. Hakemi kastetmiştir, ceza almaktan korktuğu için öyle söylemiştir. Ben Galatasaray'ın kaptanıyım. 6 yılım burada geçti. Hayatımda kimseye saygısızlık yapmadım. Bu benim karakterim.

Selçuk İnan: Kimseyle problemim yok. Saygısızlık yapmam



"'Keşke beni de oyuna alsaydınız' dedim"

Hocamız beni değil Cavanda'yı oyuna aldı.. O anki duygusal patlamayla Ayhan Hocaya serzenişte bulundum. Isınmıştım ve oyuna girip skoru da değiştirebileceğimi düşünüyordum. "Keşke beni oyuna alsaydınız" gibi bir şeyler söyledim. Ayhan hoca benim eski takım arkadaşım. Bu kadar nazımın geçtiğini düşünüyorum.

"Ayhan hocayla konuştuk"

Ben takım kaptanı olarak nerede, nasıl davranacağımı iyi bilen biriyim. Ayhan hocayla içeride bir şey konuştuk ve sorunu hallettik.. Bütün takımlarda inişler ve çıkışlar olabilir. Biz de bunu yaşıyoruz. Son 4 maçta 3 mağlubiyet aldık.

Galatasaray'da barış sağlandı: Riekerink, Sneijder, Selçuk İnan ve Ayhan Akman...

"Gruplaşma yok. 10 kupa kazandık"

Bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Ancak takımda hiçkimse buna tenezzül etmez. Keşke bir grup kursak da önümüzdeki 5 yılda da 10 kupa kazansak. Böyle bir gruplaşma falan yok.

"Kaptanlığı layıkıyla yaptım"

Sosyal medya nasıl yönetilir algı nasıl yaratılır' bunlar benim işim değil. Hasta olduğumda da sakat olduğumda da maça çıktım. Galatasaraylılık duruşunu herkese gösterdim. Kaptanlığı da layıkıyla yaptığımı düşünüyorum.

Selçuk İnan: Kimseyle problemim yok. Saygısızlık yapmam



"Sabri'yle sorun yaşamadım"

(Sabri'yle arasında sorun olduğu iddiası için) Hayatımda kimseyle sorunum olmadı. Kimseye kin tutmadım. Ailem bana böyle öğretti. Kaptanları hocalar yöneticiler belirler. Biz hiçbir zaman "kaptan olmak istiyorum" diyemeyiz.

"Yaşanacağı varmış"

Olayın anlaşılması için yöneticilerimiz, hocamızdan rapor istedi. Bu yüzden bana izin verdiler. Duygusal günler de yaşadım. Yaşanacağı varmış... Ne kadar sevildiğimi de görmüş oldum. Oyundan çıkmaya çok alışık değilim. Üzülüyorum bu duruma. Biz de insanız. Bu benim performansımı da düşürüyor. Kaptan olarak böyle önemli bir maçta oynamamayı beklemiyordum ama benim yerime de bir takım arkadaşım oynadı.

Galatasaray'da son dakika... Tolga Ciğerci idmana çıkmadı

"Formayı yere atmadım"

(Mancini dönemindeki Fenerbahçe maçıyla ilgili) Hayatım boyunca bırakın Galatasaray formasını yere atmayı, ben bir arkadaşımla kavga bile etmedim. Hayatım boyunca Galatasaray formasını yere atmadım. O gün bir grup taraftarın tepkisi beni çok üzdü. Dayanamadım formayı bu kulübün bir başka efsane oyuncusu Tugay Kerimoğlu'na vermiştim. Hiçbir zaman böyle bir şey düşünmedim. Yapmam da... Ben o formayı yere atmadım.

Selçuk İnan: Kimseyle problemim yok. Saygısızlık yapmam



"Terimizin son damlasına kadar"

Taraftarlarımıza söz verebilirim. Bundan sonra takım arkadaşlarımla beraber terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Kulübün sahibi taraftardır. Onlar benden bir şey isteyecek de yapmayacağım? Olur mu öyle bir şey?

"Hocaya saygı duymak gerek"

Biz her zaman işimize bakıyoruz. Hocaya sonuna kadar saygı duymak zorundayız. İnşallah bu maçı kazanıp önümüze bakarız. Kötü gidişat oldu. Geçmişi, olayları hatta kazanılmış başarıları bile konuşmak istemiyorum. Önümüzde hedeflerimiz var.

"16 gol attım ama..."

Geçen sezon en kötü sezonumda kariyer rekorumu kırdım ve toplam 16 gol attım. '16 gol attım. İşimi yaptım' diyemem. Zaten ligi de gerilerde bitirdik.


"Fatih Terim için şartlar maddi manevi oluşmamıştır"

Haberin Devamı
YORUM YAZ