MENÜ

Şefin önerisi Marco van Ginkel!

Fenerbahçe, Dick Advocaat’ın, “Aradığınız kriterlere en uygun isim” dediği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Chelsea’nin kapısını çalacak.

Şefin önerisi Marco van Ginkel!

Ekonomik engellere rağmen yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe'nin devre arasında adı gündeme gelen Marco van Ginkel için sezon sonunda da girişimde bulunacağı öğrenildi. Sarı-lacivertliler, Ocak ayında Hollandalı yıldız için bonservisini elinde bulunduran Chelsea'nin kapısını çalmış, ancak 25 yaşındaki oyuncu PSV'de oynamayı tercih etmişti. Chelsea'nin oyuncuyu gelecek sezon da kadroda düşünmediği, F.Bahçe'nin de Advocaat'ın önerisiyle Marco van Ginkel'i kadroya katmaya hazır olduğu bildirildi.

Advocaat açıkladı: Sneijder ve Podolski...

GALATASARAYLI JOSUE GÜNDEMDE

Lig bitimiyle görevi bırakacak Advocaat'ın yöneticilerle yaptığı görüşmelerde, "Takıma oyunun hücum yönünü de oynayabilen orta alan oyuncuları gerek. Van Ginkel, bu kritere uygun. Önce kiralayın, sonra Lens gibi memnun kalırsanız bonservisine talip olursunuz" dediği öğrenildi. F.Bahçe'nin Mehmet Ekici'nin dışında 2 takviye daha yapmayı planladığı kaydedildi. Bu isimlerin ilki Marco van Ginkel... Onun dışında Galatasaraylı Josue ve Darmstadt'dan Mario Vrancic de listedeki diğer oyuncular.

Aziz Yıldırım'a küfrü itiraf etti!

İNGİLİZLER DE YAZDI

Londra'da yayınlanan Evening Standard gazetesi, "Türkler Van Ginkel'in peşinde" başlığıyla verdiği haberinde, "PSV, Chelsea'den kiraladığı Marco van Ginkel'i sürekli sözleşme yaparak kadrosuna katmayı hedeflerken F.Bahçe de 24 yaşındaki futbolcunun peşine düştü" ifadesi kullanıldı.

Kaynak: Sabah

Haberin Devamı
YORUM YAZ