MENÜ

Savunmada son durum

Şampiyonlar Ligi Grupları’ndan çıkmayı hedefleyen Kartal’ın kurmak istediği tecrübeli kadronun en başında Kolarov ismi geliyor.

Savunmada son durum

Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, bu transfer için aracılar vasıtasıyla nabız yokluyor. Manchester City’nin yıldızının 2018’e kadar sözleşmesi var. Guardiola eğer gönderme kararı alırsa Beşiktaş o zaman bu transferde ciddileşecek.

Michal Pazdan gemileri yaktı

Omeruo’nun işini bitiren, ancak geçen sezon stoperde yaşanan sıkıntıları göz önüne alarak bir takviye daha yapacak olan Beşiktaş’ta listebaşı Pazdan. Polonya Milli Takımı’yla yıldızını parlatan 28 yaşındaki stoperin 2019’a kadar Legia ile kontratı var. Oyuncunun menaceri kulübe teklifler olduğunu ve ayrılacaklarını kesin bir dille iletti. Oyuncunun en ciddi talibi Kartal.

Gomez ve Mas şimdilik bekliyor

Lanus’un 23 yaşındaki stoperi Gustavo Gomez’e karşı ilgi de sürüyor. Ancak Paraguaylı stoper için kulübü her geçen fiyat artırıyor. Maliyeti 5 milyon Euro’yu aşan Gomez için Kartal bekleme kararı aldı. Bir süredir gündemde yer alan Mas ise şimdilik savunma listesinin alternatif kısmında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ