MENÜ

Samuel Eto'o resmen geliyor!

Eto'o'yla anlaşmaya varan Antalyaspor, oyuncuyu Türkiye'ye getirmek üzere Milano'ya uçtu. Kırmızı Beyazlı yöneticiler, bu akşam yapılacak görüşmelerin ardından yarın Antalya'da olması bekleniyor.

Samuel Eto'o resmen geliyor!

Süper Lig'e yeni stadı ve yıldız oyuncularıyla dönüş yapmak isteyen Antalyaspor, ilk bombasını Samuel Eto'o'yla patlatmaya hazırlanıyor. Kırmızı Beyazlı kulübün başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir ekip, Kamerulu futbolcuyu alıp Türkiye'ye getirmek üzere Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun tahsis ettiği özel bir uçakla İtalya'nın Milano şehrine hareket etti. Kafile, uçağa binemeden önce özel olarak hazırlanan Eto'o formasıyla fotoğraf çektirerek sosyal medyadan paylaştı.

Antalyasporlu yöneticilerin Eto'o ve ailesiyle birlikte akşam yemeği yiyeceği ve ailesinin de Antalya'ya gelmek istemesi halinde yıldız ismin, yarın Türkiye'de olması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig takımlarından Evertvon ve İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria takımlarında top koşturan Eto'o, çıktığı toplam 38 karşılaşmada 6 gol atıp 5 de asist yaptı. 34 yaşındaki futbolcu geçen yıl yaptığı açıklamada, 18 kez giydiği Kamerun milli takımı formasına veda ettiğini duyurmuştu.

Fanatik.com.tr / özel

Haberin Devamı
YORUM YAZ