Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Fenerbahçe maçı gerçek bir test!

Milli araya ikinci sırada giren ve Süper Lig’in flaş takımı olan Samsunspor, Fenerbahçe’yi bekliyor. Başkan Yüksel Yıldırım “Fenerbahçe maçına tam motive şekilde çıkacağız. Onların da bizim de kazanmamız lazım. Göreceksiniz, çok güzel bir 90 dakika olacak” dedi.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Fenerbahçe maçı gerçek bir test!

Süper Lig’de son 4 maçını kazanan, toplamda ise 8 haftalık periyotta 18 puanı hanesine yazdıran ve Beşiktaş ile Fenerbahçe’yi sollayan Samsunspor, milli ara sonrasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Yeni 19 Mayıs Stadı’ndaki mücadelede tribünlerin tıklım tıklım dolması bekleniyor. Başkan Yüksel Yıldırım da takımına çok güveniyor. Yıldırım, “Fenerbahçe maçına tam motive şekilde çıkacağız. Yeneriz, yeniliriz ama futbol oynayacağız. Göreceksiniz, topun oyunda en uzun süre kaldığı, çok güzel bir 90 dakika olacak. Biz oynamak istiyoruz, Fenerbahçe de öyle. Haftanın en keyifli maçı olacak. Bizi yenmek zorundalar. Biz de konumumuzu korumak adına kazanmalıyız” dedi.

Haberin Devamı

‘Gerçek bir test’

Teknik direktör Thomas Reis’in başarılı grafiğiyle ilgili de konuşan Samsunspor Başkanı “Hocamızı zaten oyun sistemini bilerek getirdik. Beşiktaş maçını evimizde kaybetmiştik ama o maçı biraz erken oynadık. Fenerbahçe karşılaşması gerçek bir test olacak. Takım çok motive. Mesela Ntcham, Kamerun Milli Takımı’na gitmek istememiş” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ