MENÜ

Sahne sırası Gomez'de

Skenderbeu karşılaşmasına yedek kulübesinde başlayan Mario Gomez, Gençlerbirliği maçıyla ilk 11'deki yerine dönecek. Ankara temsilcisiyle yapılacak mücadele öncesindeki idmanlarda oldukça istekli görüntü çizen Alman yıldız, yarın takımının en önemli kozu olacak.

Sahne sırası Gomez'de

Siyah-Beyazlılar’ın Süper Lig’de geçen hafta Başakşehir’i 2-0’lık skorla geçtiği mücadelede attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren isim olan Mario Gomez, teknik direktör Şenol Güneş’in kararıyla Skenderbeu karşılaşmasına yedek kulübesinde başlamıştı.

Bu hamleyle hem Alman yıldızı dinlendiren hem de takımın bir diğer önemli ismi Cenk Tosun’a ilk 11’de şans veren başarılı çalıştırıcının, yarınki Gençlerbirliği karşılaşmasında sahaya, 30 yaşındaki futbolcuyu süreceği öğrenildi. Ankara temsilcisiyle oynanacak karşılaşma öncesinde yapılan takım çalışmalarında istekli bir görüntü çizen yıldız futbolcudan oldukça memnun olan Güneş’in, oyuncusundan, gollerini Gençlerbirliği karşısında da sürdürmesini istediği bildirildi.

Tosun ikinci yarıda...

Beşiktaş formasıyla bu sezon adeta patlama yapan Cenk Tosun, 4 karşılaşmada 4 gol, 1 asistlik performans sergileyerek büyük bir çıkışa imza atmıştı. Son olarak görev yaptığı Skenderbeu karşılaşmasında Jose Sosa’nın attığı golün pasını veren genç yıldızın da yüksek form grafiğinden mutlu olan teknik ekibin; 24 yaşındaki oyuncuyu da karşılaşmanın ikinci yarısında görevlendireceği ifade edildi.

Kara Kartal’da 3 bininci heyecan

Süper Lig’de geçen hafta Başakşehir’i 2-0’lık skorla geçen ve lig tarihinde toplamda 2999 gole ulaşan Siyah-Beyazlılar, Ankara’da yarın 3 bininci gol için sahaya çıkacak. Beşiktaşlı oyuncular, bu karşılaşma öncesinde bu golü atacak isim konusunda Olcay Şahan’ı favori görüyor.

Ankara yolculuğu bugün yapılacak

Siyah-Beyazlılar, Gençlerbirliği maçının son provasını Ümraniye’de bu sabah yapacak. Beşiktaş’ın yıldızları, bu idmanın ardından özel uçakla saat 16.00’da Ankara’ya gidip kampa girecek. Kafile, karşılaşma sonrasında aynı yolu izleyip İstanbul’a dönecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ