MENÜ

Ryan Babel: Sıradaki asistler benden

Trabzonspor karşısında duble yapan Ryan Babel, kendisine 2 gol pasını veren Alvaro Negredo’ya mesaj gönderdi. Hollandalı, “Şimdi sıra bende. Bu hesabı hafta sonundaki maçta kapatmam gerekiyor. Sıradaki asistler benden” diyerek Gençlerbirliği maçını işaret etti.

Ryan Babel: Sıradaki asistler benden

Kara Kartal’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, önceki akşam Trabzonspor karşısında attığı gollerle takımına galibiyeti getiren isim olmuştu. Sezonun ikinci yarısında kendisinden beklenen performansın altında bir görüntü sergileyen 31 yaşındaki futbolcu, 17 Aralık 2017’de Osmanlıspor karşısında yaptığı hat-trick’in ardından tam 78 gün sonra golle buluştu. Bordo-Mavililer karşısında yaptığı dublenin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Babel, “Negredo bana 2 akıl dolu asist yaptı. Şimdi sıra bende. Bu hesabı hafta sonundaki maçta kapatmam gerekiyor. Sıradaki asistler benden!” diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu.

‘Şampiyonluk için çalışıyoruz’

Babel, şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak, “Şampiyonluk için çok çalışıyoruz. Trabzonspor maçında 3 puan hakkımızdı. Çünkü rakibimizden daha çok gol pozisyonuna girdik. Şampiyonluk için büyük takımları yenmek zorundayız” sözlerini sarf etti.

Babel’e övgü yağdı

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Ryan Babel’in, attığı 2 golle Trabzonspor karşısında galibiyeti getirmesi, Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı. Fransa’nın saygın gazetesi Lequipe, “Babel, 2 golle Beşiktaş’ı taşıdı” derken, başarılı oyuncunun ülkesi Hollanda’da yayın yapan internet siteleri de Babel’e övgü yağdırdı.

Negredo'dan mesaj: Durmak yok!

Haberin Devamı
YORUM YAZ