MENÜ

Robin van Persie: O kadar derbi oynadım, böyle atmosfer görmedim

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinin kahramanı Robin van Persie, 90 dakikayı değerlendirdi. Gol attığı için çok mutlu olduğunu ancak galibiyetin daha önemli olduğunu belirten yıldız oyuncu, "Dünyanın her yerinde derbi oynadım ancak böyle bir atmosfer görmedim." dedi.

Robin van Persie: O kadar derbi oynadım, böyle atmosfer görmedim

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinin iki gollü yıldızı Robin Van Persie 90 dakikayı değerlendirdi.

Derbide gol atmanın kendisi için çok önemli olduğunu belirten Hollandalı oyuncu, Ülker Stadı'ndaki atmosferi ve taraftarı övdü.

Van Persie şunları söyledi:

En büyük rüyalarımdan biriydi bu derbide gol atmak... Ancak akzanamasaydık hiçbir önemi olmayacaktı. Gururluyum ve mutluyum. Dünyanın birçok yerinde derbi oynadım ben böyle atmosfer görmedim. Gerçekten hem gol atmak hem kazanmak inanılmaz. Artık ligde yukardaki gruba da yaklaşmaya başladık. Bu da çok önemli.

Geçmiş dönemlerde Fenerbahçe taraftarının Galatasaray'a gol atmakla ilgili ne hissettiği bana çok anlatıldı. 25 milyonun üzerinde Fenerbahçe taraftarının bu maçı izlediğini bliyorum. Dünyanın her yerindeki Fenerbahçeliler'i mutlu etmek müthiş bir duygu... Onlara da desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.


Fenerbahçe'den Galatasaraylı taraftarları kızdıracak tişört

Haberin Devamı
YORUM YAZ