MENÜ

Rıdvan Dilmen: Fatih Terim'in Arda Turan'ı Milli Takım'a...

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Arda Turan'ın Milli Takım'a davet edilmemesiyle ilgili Trtspor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, "Fatih Terim'in bir daha Arda'yı Milli Takım'a çağıracağını zannetmiyorum" dedi.

Rıdvan Dilmen: Fatih Terim'in Arda Turan'ı Milli Takım'a...

Rıdvan Dilmen'den futbol dünyasını sarsacak bir yorum geldi. Dilmen, Fatih Terim'in bundan sonra Arda TuranMilli Takım'a çağıracağını sanmadığını belirtti.

"Ukrayna'yı iyi analiz etmemiş"

Trtspor'da katıldığı programda gündemi yorumlayan Dilmen, Ukrayna karşısında Fatih Terim'in ilk yarıda yaptığı hatasından döndüğünü belirtti ve "İkinci yarıda Kaan Ayhan ve Tolga Ciğerci'yle orta sahayı kalabalıklaştırdı. Ukrayna'yı iyi analiz etmemiş. Maçtaki hamleleriyle sonuç almaya çalıştı" dedi.

"Burak Yılmaz'a haksızlık yapılmıştır"

Milli Takım'da EURO 2016'da çıkan prim iddialarına da değinen Dilmen, "9 tane gol atan oyuncuya prim verilmemesi haksızlıktır. Ama çok sorun yapmamışlar. Zaten iyi kazanıyorlar. İzlanda'yı yendin diy prim verilmesin ama Dünya Kupası'na gidenler de 1 yerine 2 alsın" yorumunu yaptı.

Arda Turan'dan sert açıklama

"Fatih Hoca, TRT'ye NTV'ye çaktı!"

Fatih Terim'in maçla ilgili sorulara maç dışı cevaplar verdiğini belirten ünlü futbol adamı, "Basın toplantısında hocaya soru sordular. Tarih hocasının şahsına değil TRT'ye çaktı. Şimdi de NTV'ye kızdı. Koskoca NTV ve devletin TRT'sine çaktı. Yapacak bir şey yok." şeklinde konuştu.

"Arda'yı çağıracağını sanmıyorum"

Bu sorunların büyütülmemesi gerektiğini, ülkede çok daha önemli problemler yaşandığını belirten Rıdvan Dilmen, "Bu kadar şehitler veriliyorken, acılar yaşanıyorken bunların halledilmesi lazım. İki isme de yakınım. Umarım her şey hallolur. Ancak Fatih hocanın, Arda Turan'ı bir daha Milli Takım'a almayacağını tahmin ediyorum. İnşallah yanılırım" dedi.



İzlanda Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta? (İşte ilk 11'ler)



İzlanda'yı deplasmanda yenemedik


Haberin Devamı
YORUM YAZ