MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Talisca'ya övgü dolu sözler

Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup etmesinin ardından spor yorumcusu Rıdvan Dilmen devre arası ve maç sonundan değerlendirmelerde bulunurken, Beşiktaşlı futbolcu Talisca hakkında ise övgü dolu konuştu.

Rıdvan Dilmen'den Talisca'ya övgü dolu sözler

Ligin 4. haftasında Akhisar Belediyespor ile Beşiktaş'ın karşılşatığı maçın devre arası ve maç sonundan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTVSPOR'da katıldığı programda değerlendirmelerde bulundu.

İşte Dİlmen'in açıklamalar;

Golü Caner'e yazamam, Rodallega'ya yazarım. Caner'in böyle pis vuruşları vardır, çok güzel kesti topu. Beşiktaş ikinci golü bulmasa oyun Akhisar'a gelmişti. 2 maçtır Atiba'nın performansını beğenmiyorum. Gökhan ile kayboldu gitti Atiba. Talisca için Rivaldo tecrübesi vardı, doğru. Tecrübe kazandıkça geçebilir de. Talisca ligimizin dengesini bozar. Talisca'nın faydası Sosa'dan fazla olur. Beşiktaş'ın 3. golü bulması lazım. Pskilojik olarak gerekli. Quaresma benim beklentimin çok altında. Kalitesinin altında. Quaresma keyfe çıkmış. Çok uzun bir maraton var. Düşüşler olacak. Akhisar takımın kadrosu iyi kadro. Bugün Beşiktaş'a çok iyi çalışmışlar. Ama Beşiktaş... 25. dakikada Beşiktaş skoru taiyn edecekti. Akhisar kendini göstermeye başladı ama Beşiktal'ın kadro kalitesi bunu gösterdi. İki şehir deplasmanına çıktı Beşiktaş. Fenerbahçe daha uçağa ya da otobüse binmedi.


Akhisar Belediye 0 -2 Beşiktaş maç özeti

Haberin Devamı
YORUM YAZ