Real Madrid'e transfer olan Kylian Mbappe kendi futbol kulübünü satın alıyor

Real Madrid'in bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Fransız futbol yıldızı Kylian Mbappe, kendi kulübünü almak için kolları sıvadı. Fransız basınında yer alan habere göre; 25 yaşındaki futbolcu, 20 milyon Euro'dan az ödeme yapacak. İşte detaylar.

Real Madrid'e transfer olan Kylian Mbappe kendi futbol kulübünü satın alıyor

Kariyerine İspanya'da devam etme kararı alan ve Real Madrid'e transfer olan Fransız futbol yıldızı Kylian Mbappe, 7 Ağustos'ta top başı yapacak. Ancak ünlü futbolcu bir ayağını da Fransa'da tutmaya devam edecek. Bu doğrultuda da girişimlerine başladı. Le Parisien'in haberine göre Mbappe, kulüp satın almaya hazırlanıyor. 

Haberin Devamı

 20 MİLYONDAN DAHA AZ

Habere göre Mbappe; Ligue 2'den SC Caen'in satın alacak. Fransız golcü takımının yüzde 80 hissesi için yaklaşık 15 milyon Euro'luk bir ödeme yapacak.

Stade Malherbe de Caen'in çoğunluk hissedarı olacak olacan Mbappe, sermayenin geri kalanını elinde bulunduran denetim kurulu başkanı Pierre-Antoine Capton ile birlikte SM Caen'in sahibi olacak.

25 yaşındaki oyuncu Caen altyapısında yetişmiş, 13 yaşında Monaco'ya imza atmıştı. Forbes'a göre Kylian Mbappe'nin servetinin değeri 180 milyon dolar.

YORUM YAZ