Real Madrid'e kaybedilen final sonrası Salih Özcan'dan, Arda Güler mesajı

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelmiş, Madrid 2-0'lık kupaya uzanan taraf olmuştu. Real Madrid forması giyen Arda Güler Şampiyonlar Ligi kupası alan ilk Türk olurken, Borussia Dortmund'lu Salih Özcan tıpkı Güler gibi süre alamamıştı. Kaybedilen final sonrası Salih Özcan'dan Arda Güler açıklaması geldi.

Real Madrid'e kaybedilen final sonrası Salih Özcan'dan, Arda Güler mesajı

Önceki akşam oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde, Avrupa'nın en büyüğü belli oldu. İlk yarısı golsüz beraberlikle biten karşılaşmayı Carvajal ve Vinicius Jr.'ın bulduğu gollerle Madrid 2-0 kazandı ve kupayı 15.kez müzesine götürdü.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e kaybeden Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Salih Özcan, maçın ardından açıklamalarda bulundu, Arda Güler hakkında da konuştu.

TRT Spor'a açıklamalar yapan Salih; "Bizim için iyi bir sonuç değil. İlk yarıdaki pozisyonlarda gol bulsaydık sonuç farklı olabilirdi. Real Madrid'i tebrik ediyorum. Benim için çok zor bir gün oldu. Arda Güler'i de tebrik ediyorum, onun için mutluyum ama sonuç olarak ben de üzüldüm." dedi.

Milli Takım ve EURO 2024 hakkında da konuşan Özcan "Yarın takıma katılacağım. İtalya ve Polonya ile hazırlık maçı yapacağız, sonra turnuva başlayacak." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ