Mbappe'nin imza ücreti dudak uçuklattı! Asrın transferi gerçekleşti...

Transferi yıllardır yılan hikâyesine dönen PSG'nin eski yıldızı Kylian Mbappe, sonunda muradına erdi ve çocukluk kulübü olan Real Madrid'e transfer oldu. Los Blancos için sağlık kontrolünden geçen Fransız golcü, Santiago Bernabeu'da düzenlenen devasa törenle İspanyol devine 5 yıllık imzayı attı. Mbappe'nin imza ücreti ise dudak uçuklattı. İşte tüm detaylar...

Mbappe'nin imza ücreti dudak uçuklattı! Asrın transferi gerçekleşti...
Tribünleri gezdi, taraftarlara top gönderdi

Kylian Mbappe, konuşmasının ardından Santiago Bernabeu tribünlerini dolaştı. Yıldız futbolcu, taraftarlara top göndermeyi de ihmal etmedi.

'Canımı veririm'

Kylian Mbappe: "Bu kulüp için canımı veririm. Hala Madrid!"

'İnanılmaz bir duygu'

Kylian Mbappe: "Bugün hayallerim gerçek oldu. Gerçekten çok mutluyum. Burada olmak inanılmaz bir duygu. Yıllarca Real Madrid'i hayal ederek kafamı yastığa koydum ve şimdi bu hayalim gerçek oldu."

Haberin Devamı
Mbappe, Santiago Bernabeu'da!

Real Madrid'in yeni transferi Kylian Mbappe, 9 numaralı formasını giydi ve Santiago Bernabeu çimlerine büyük alkışlarla ayak bastı.

İmzayı attı!

Santiago Bernabeu'ya çıkmadan önce Başkan Florentino Perez ile bir araya gelen Mbappe, Real Madrid'e 5 yıllık imzayo resmen imzayı attı.

Zidane da törene geldi

Real Madrid efsanesi Zinédine Zidane da Mbappe için düzenlenen imza törenine katıldı.

Haberin Devamı
İlk fotoğraf geldi

Real Madrid'in yeni yıldızı Kylian Mbappe, 9 numaralı formasıyla Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile bir arada.

Santiago Bernabeu, Mbappe'yi bekliyor

Real Madrid taraftarları, Santiago Bernabeu'yu doldurdu. Dünyaca ünlü Fransız golcü Kylian Mbappe birazdan imza töreni için sahaya çıkacak.

50 milyon euro imza parası!

MARCA'nın haberine göre Real Madrid, 5 yıl sözleşme imzalayacak olan Kylian Mbappe'ye 50 milyon euro imza parası ödeyecek. Yıldız futbolcunun yıllık maaşının ise 15-20 milyon euro arasında olması bekleniyor.

Haberin Devamı
80 bin bilet satıldı

Kylian Mbappe'nin imza töreni bugün Türkiye saati ile 13.00'te Santiago Bernabeu'da düzenlenecek. Büyük tören için 80 bin bilet satıldı.

Sağlık kontrolünden geçti

EURO 2024'te Fransa Millî Takımı ile mücadele eden Kylian Mbappe, turnuvanın ardından Madrid'e geldi. Yıldız futbolcu, imza töreninden önce sağlık kontrolünden geçti.

'Bir rüya gerçek oldu'

Kylian Mbappe, transferinin duyurulmasının ardından sosyal medya hesabı Instagram'dan şu açıklamayı yapmıştı: "Bir rüya gerçek oldu. Hayalimdeki kulübe katıldığım için çok mutlu ve gururluyum.
Şu anda ne kadar heyecanlı olduğumu kimse anlayamaz.
Sizi görmek için sabırsızlanıyorum Madridistalar! İnanılmaz desteğiniz için teşekkürler. Hala Madrid!"

Haberin Devamı
2021 yılında kulübün kapısından döndü

Real Madrid, daha önce de Kylian Mbappe'yi kadrosuna katmak istemiş ancak bu transfer o dönemde gerçekleşmemişti. 2021 yazında Paris Saint Germain'e Kylian Mbappe için 200 milyon euro teklif eden Real Madrid, görüşmelerden istediği sonucu alamadı.

Tarihi transfer gerçekleşti!

Real Madrid, yıllardır peşinde olduğu Kylian Mbappe'yi sonunda kadrosuna katmayı başardı. İspanyol devi, PSG ile sözleşmesini yenilemeyen Fransız yıldızla 5 yıllık anlaşma sağlandığını haziran ayının başında duyurdu.

YORUM YAZ