Komşular Real Madrid'den şikayetçi! Belediyeye şikayet ettiler

Real Madrid'in başı şu sıralar Santiago Bernabeu'yla dertte. Bernabeu'da çok ses yapıldığını iddia eden çevre binalar,Real Madrid'i, belediyeye şikayet edince ortalık karıştı. Bunun üzerine Madrid belediyesi, kulübe yazı gönderdi.

Komşular Real Madrid'den şikayetçi! Belediyeye şikayet ettiler

La Liga devi Real Madrid şu sıralar Santiago Bernabeu'nun komşularıyla mücadele ediyor. Nedeni ise stadyumdan yükselen gürültü.

Haberin Devamı

Real Madrid, stada komşu evlerden gelen şikayetler üzerine çok ses yapıldığı için yıl boyunca Bernabeu'da yapılması planlanan tüm konserleri sezon sonuna kadar erteledi. Bu da ciddi bir ekonomik kayıp demek.

MADDİ KAYIP ÇOK BÜYÜK

Top Buzz Times'da yer alan habere göre; kulüp Sixth Street ve Legends Hospitality yatırım gruplarıyla etkinliklerden elde edilen karın %70'inin tutulduğu 360 milyon avroluk bir sözleşme imzaladı.

Eflatun-beyazlılar bu sözleşme sayesinde iki Taylor Swift konseriyle 13 milyon Euro kazandı, bunlardan 9 milyon Euro'sunu kasasına soktu. Ertelenen beş konser Swift'in itibarına sahip değil ancak kulübün şimdilik ertelemek zorunda kalacağı bir gelir olacağı açık. 

'Seni transfer ettiğim için çok pişmanım'

YORUM YAZ