'Çocuk hayalim' diyerek Real Madrid'e gelmişti! Kylian Mbappe hakkında flaş iddia 'Liverpool'la anlaştı'

La Liga devi Real Madrid'in yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Fransız futbol yıldızı Kylian Mbappe hakkında ülkesi basınında flaş bir iddia ortaya atıldı.

'Çocuk hayalim' diyerek Real Madrid'e gelmişti! Kylian Mbappe hakkında flaş iddia 'Liverpool'la anlaştı'

Futbol dünyasının son dönemdeki yetiştirdiği süper yeteneklerden biri olan Kylian Mbappe 'Çocukluk hayalim' dediği Real Madrid'e, geçtiğimiz yaz transfer olmuştu. Bu transfer epey ses getirmişti. 

Haberin Devamı

Bir yandan da eski kulübü Paris Saint-Germain ile arası da açılan Kylian Mbape hakkında L'Equipe'de flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Mbappe, Premier Lig ekiplerinden Liverpool ile anlaştı. 

'TEKLİFİ KABUL ETMİŞTİ' 

L'Equipe'e yer alan habere göre 2022 yılında o dönem PSG forması giyen Kylian Mbappe, PSG ile kontrat yenilemesinden kısa bir süre sonra projenin doğru gitmediği ve ihanete uğradığını hisettiği, bu nedenle takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. 

Bu süreçte Kylian Mbappe, Liverpool'a transfer olmayı kabul etti. Liverpool, Paris Saint Germain'e 200 milyon Euro teklif etti ancak Fransız ekibinin bu teklifi reddetti ve transfer için 400 milyon Euro talep etti.

Mbappe'nin hayalinin o dönemde de Real Madrid olduğu, Liverpool'la kısa süreli bir sözleşme imzalayıp sonrasında İspanyol devine transfer olabilmesine imkan sağlayan teklife olumlu yaklaştığı kaydedildi.

Benfica'da Kerem Aktürkoğlu heyecanı

YORUM YAZ