Arda Güler'in kaderi Galler ve İzlanda'nın elinde: Kararı Ancelotti verecek

Real Madrid'de son haftalarda beklediği şansı bulamayan Arda Güler için A Milli Takımımız'ın Galler ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmalar hayati önem taşıyor. İspanyol basını Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin kararını açıkladı. İşte detaylar...

Arda Güler'in kaderi Galler ve İzlanda'nın elinde: Kararı Ancelotti verecek

Geçtiğimiz sezonun ardından Real Madrid ile yola devam eden Arda Güler, sakat oyuncuların fazlalığına rağmen son haftalarda şans bulamamıştı. Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin genç yıldızla ilgili aldığı kararı İspanyol basını açıkladı.

Haberin Devamı

OYNAMAK İSTİYOR

Carlo Ancelotti, 2. haftada oynanan Real Valladolid maçında Arda Güler'i ilk 11'de oynattı. 3-4 net fırsattan faydalanamayan yıldız futbolcu daha sonra kesik yedi. İspanyol basınından Diario AS'ta yer alan haberde, Real Madrid'de Arda Güler'in hoşnutsuz olduğu ve millî maç arasına moralsiz girdiği bildirildi.

MİLLİ TAKIMA ODAKLANDI!

Güler millî maç arasına, durumunun arzu edilmeyecek kadar değişken olduğu hissiyle girdi. Bu takımda tartışmasız olmak, şu aşamada hâlâ bir ütopya. Ancak son iki maç günü yaşadıkları da adeta bir tutulma. Oyuncu halihazırda Montella'nın emri altında ve Türkiye'nin bu ara oynayacağı iki maça odaklanmış durumda.

Arda Gülerin kaderi Galler ve İzlandanın elinde: Kararı Ancelotti verecek

ADAY GÖSTERİLDİ

Tüm dünyanın dikkatini çeken genç yıldızlar arasında kendisine yer bulan Arda; Ballon d'Or tarafından Trophy ödülüne aday gösterildi. Arda, ödül töreninde birçok yıldızla bir arada olacak. Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda Milli yıldızımızın, ödül gecesinde edineceği deneyimlerle 'Hayatının en mutlu gününü yaşayacak' şeklinde yorumlar yapılıyor. Arda Güler için beklenen anın geldiğine dair önemli ifadeler kullanıldı.

Haberin Devamı

CARLO ANCELOTTI'DEN SÜRPRİZ

Arda Güler'e son haftalarda şans vermeyen Teknik Direktör Carlo Ancelotti sürpriz bir karar aldı. Deneyimli teknik adam Arda Güler'in yer aldığı A Milli Takımımız'ın Galler ve İzlanda maçlarını takip edecek.

GECE YARISI AYAĞA KALKTILAR...

Genç yıldızın bu maçlardaki performansı gelecek haftalarda kadroda yer alma konusuna direkt etki edecek. İtalyan teknik adam bu maçları analiz ettikten sonra Arda Güler'e daha fazla şans verip vermeyeceğine karar verecek.

Arda Gülerin kaderi Galler ve İzlandanın elinde: Kararı Ancelotti verecek

YORUM YAZ