Arda Güler çılgınlığı! Avrupa devi rekor bedeli gözden çıkardı

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler için İspanya medyasından bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre bir İngiliz devi Arda Güler'i transfer etmek için çalışmalara başladı. Avrupa devinin bu transfer için rekor bonservisi gözden çıkardığı iddia edildi.

Arda Güler çılgınlığı! Avrupa devi rekor bedeli gözden çıkardı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olan ve birçok takımın listesinde yer alan milli yıldız Arda Güler için iddiaların arkası kesilmiyor. Bir İngiliz devinin Arda Güler için rekor bonservis ödemeye hazır olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ANCELOTTİ'DEN ARDA'YI YIKAN AÇIKLAMA

LaLiga'nın 5. haftasında Real Madrid, Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesi eflatun-beyazlıların teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler hakkında açıklama yaptı.

Milli arada iyi bir performans sergileyen genç futbolcusuna ilişkin soruları yanıtlayan İtalyan çalıştırıcı "Arda çift ön liberoda oynayamaz ama onların önündeki orta sahada oynayabilecek kaliteye ve özelliklere sahip. Ön libero olarak savunma yapabilecek özelliklere sahip değil" dedi.

Arda Güler çılgınlığı Avrupa devi rekor bedeli gözden çıkardı

19 yaşındaki oyuncudan beklentilerini sıralayan Ancelotti "Arda Güler'den savunma ve hücum yapmasını bekliyorum. O kadar karmaşık değil. İyi pozisyon alması gerekiyor. Çizgilerin arasına girmeli, top almalı, asist yapmalı. Savunmada içeriye kapanması gerekiyor. 4-3-3'te içeride oynayan oyuncunun işi bir kanat oyuncusundan çok daha yoğun" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu sezon LaLiga'da şu ana kadar üç maçta forma şansı bulan futbolcusunun performansından memnun olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam şöyle devam etti: "Arda iyi iş çıkardı. Daha da önemli olacak, daha çok öne çıkacak. Valladolid karşısında ilk 11'deydi. Onu tartışmasız bir ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum. Aslında bu kadroda tartışmasız bir ilk 11 oyuncusu hiç görmüyorum."

Arda Güler'den olay cevap “Bu adamların maç izlediğini düşünmüyorum.”

LIVERPOOL ARDA İÇİN DEVREYE GİRDİ

İngiliz devi Liverpool, milli yıldız Arda Güler için 70 milyon euroluk bir teklife hazırlanıyor.

İspanyol medyasından Defensa Central'in haberine göre; Kubo için 60 milyon Euro öneren ancak Real Sociedad'dan alamayan Liverpool, Arda'yı devre arasında veya gelecek sezon öncesinde renklerine bağlamak istiyor.

Arda Güler çılgınlığı Avrupa devi rekor bedeli gözden çıkardı

MADRID GÖNDERMEK İSTEMİYOR

Ancak Real Madrid'in yıldız futbolcunun ayrılmasını düşünmediği belirtilirken Los Galacticos'un Arda'nın büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyor. Haberde ayrıca Arda için, "Arda'nın orta saha, ofansif orta saha veya sağ kanat oyuncusu olarak oynama kapasitesine sahip farklı bir yeteneği var." ifadelerine yer verildi. 

REAL MADRID KARNESİ

19 yaşındaki genç futbolcu, Real Madrid'de çıktığı 16 resmi maçta 6 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

YORUM YAZ