MENÜ

Real Madrid Sevilla UEFA Süper Kupa Finali hangi kanalda ne zaman?

Real Madrid Sevilla UEFA Süper Kupa Final maçı Norveç'in Trondheim kentindeki Lerkendal Stadyumu'nda oynanacak. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid, UEF Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla'yla oynayacak. Peki Real Madrid Sevilla mücadelesi ne zaman oynanacak, saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak?

Real Madrid Sevilla UEFA Süper Kupa Finali hangi kanalda ne zaman?

Real Madrid Sevilla UEFA Süper Kupa Finali bu sezon diğer senelerden farklı olarak değişik bir coğraftyada oynanacak. UEFA'nın en prestijli futbol organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar Ligi galibi ile Avrupa Ligi galibini karşı karşıya getiren mücadeleye Norveç ev sahipliği yapacak.

Berlusconi, Milan'ı sattı!


Hatırlanacağı üzere Giuseppe Meazza'da oynanan Real Madrid, Atletico Madrid'i Şampiyonlar Ligi finalinde 90 ve 120 dakikası 1-1 biten ve penaltılara giden mücadelede 6-4 mağlup etmiş ve kupaya uzanmıştı.

Inter, Frank de Boer'u duyurdu!

Sevilla ise Basel şehrinde Liverpool'la oynadığı UEFA Avrupa Ligi finalinde rakibini 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup ederekn kupaya uzanmıştı.

Real Madrid - Sevilla maçı ne zaman?

Real Madrid Sevilla Süper Kupa Final maçı 9 Ağustos Salı 21.45'te akşamı Norveç'in Trondheim kentindeki Lerkendal Stadyumu'nda oynanacak. İki İspanyol ekibini karşı karşıya getirecek mücadele TRT 1'den naklen yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde rakipler belli oldu! Fenerbahçe, Başakşehir, Osmanlıspor...


Gareth Bale ve Toni Kroos kadroda yok!

Football Espana sitesinin haberine göre, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Eflatun-Beyazlılar'ın forveti Gareth Bale ve orta saha oyuncusu Toni Kroos, takımın UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Sevilla ile karşılaşacağı dev mücadelede forma giyemeyecek.

Bruma defteri kapandı

İspanyollar'ın iddiasına göre, yarınki maçta Pepe de yer almayacak, böylelikle Sergio Ramos'a defans hattında Raphael Varane eşlik edecek. Karim Banzema'nın da hücüm alanında şans bulacağı kesin.

Real Madrid'in Sevilla maçı kadrosu

Casilla, Yanez, Luca; Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Danilo, Marcelo; James, Casemiro, Kovacic, Modric, Isco, Asensio, Llorente; Benzema, Vazquez, Morata, Mariano

Fenerbahçeli Kjaer için Napoli'den 50 milyon TL!



Beşiktaş Galatasaray Süper Kupa final maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Galatasaray Beşiktaş muhtemel 11'ler



Pablo Zabaleta kararını verdi



Eskişehirspor'dan Egemen Korkmaz bombası

Haberin Devamı
YORUM YAZ