MENÜ

Quaresma'yı hırs bastı!

Portekizli yıldız, Trabzonspor maçı öncesi formayı kapmak için elinden geleni yapıyor. Q17, idman bitiminde sahada kalıp ekstra çalışmalar yapıyor, dev kapışmaya yüzde 100 hazır olarak çıkmayı hedefliyor.

Quaresma'yı hırs bastı!

Kara Kartal’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Süper Lig’de yarın karşı karşıya gelecekleri Trabzonspor mücadelesi öncesinde yapılan takım çalışmalarındaki hırslı görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Özellikle taktik ağırlıklı yapılan çift kale maçlarda attığı gollerle adeta şov yapan yıldız futbolcuyu idman da kesmedi! Antrenman sonrasında içeri girmeyip, sahada kalmayı tercih eden Quaresma, kalecilerle frikik ve penaltı çalışması yaptı.

Q17’nin her antrenman sonrasında yaklaşık yarım saat daha sahada kalıp, duran top çalışmaları yapması, herkesin dikkatini çekiyor. Yıldız futbolcu, bu çalışmalar esnasında özellikle ayağının dışı ile attığı gollerle kalecilere zor anlar yaşatıyor.

Olcay’la rekabet ediyor

Trabzonspor maçı öncesi de son derece hırslı gözüken Quaresma’nın, bu önemli karşılaşmada teknik direktör Şenol Güneş’ten formayı almak için elinden geleni yaptığı öğrenildi. Güneş’in de, Olcay Şahan ile Portekizli futbolcu arasındaki seçimini maç gününe kadar netleştirmesi bekleniyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ