MENÜ

Quaresma imzası

Ricardo Quaresma, karşılaşmaya adeta damga vurdu. Benfica karşısında en çok görev yapan futbolcu olarak başladığı mücadelede oyunun ilk bölümünde etkili olmakta zorlanan Q7, yaptığı pas hatalarıyla takımının hücum hattına beklenen katkıyı veremedi. 33 yaşındaki futbolcu, karşılaşmanın ikinci yarısında ise bambaşka bir performans sergiledi.

Quaresma imzası

Ricardo Quaresma, karşılaşmaya adeta damga vurdu. Benfica karşısında en çok görev yapan futbolcu olarak başladığı mücadelede oyunun ilk bölümünde etkili olmakta zorlanan Q7, yaptığı pas hatalarıyla takımının hücum hattına beklenen katkıyı veremedi.

33 yaşındaki futbolcu, karşılaşmanın ikinci yarısında ise bambaşka bir performans sergiledi. 58. dakikada Cenk Tosun’un attığı golün ardından rakip yarı alana olan akınlarını artıran Quaresma, 83. dakikada penaltıdan attığı golle takımının umutlarını tazeleyen isim oldu.

Yıldız oyuncunun, 89. dakikada Vincent Aboubakar’a rabona vuruşuyla gönderdiği topu, Kamerunlu yıldız boş geçmedi. Bu gol, Kartal’a 1 puanı getirdi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Q7, “Bu tarz maçlarda motive olmak zor değil. Taraftarımız da bize inanılmaz yardımcı oldu. İkinci devre için takımı tebrik etmek lazım. En azından beraberlik istedik. İlk yarı Benfica gibi bir takıma karşı uyuduk. Çalışmaya devam edeceğiz. Cumartesi günü çok önemli bir maçımız var. Önce ligi oynayıp, sonra Şampiyonlar Ligi’ni düşüneceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ