MENÜ

Premier Lig takımlarına müjde

Premier Lig kulüpleri gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi maçlarından önce extra 24 saat dinlenme şansı bulacaklar.

Premier Lig takımlarına müjde

Arsenal, Manchester City, Leicester City ve Tottenham kulüpleri Şampiyonlar Ligi'ne katılabilirse Cuma akşamları televizyondan naklen verilecek lig maçları oynayabilecekler.

Şu andaki sistemde Chelsea Cumartesi 17.30'da Newcastle ile oynadıktan sonra Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile deplasmanda oynayacak.

Aynı durumda olan Manchester City, federasyondan Federasyon Kupası'nda karşılaşacakları Chelsea maçının 21 Şubat'a alınmasını istedi. Kabul edilmesine rağmen Çarşamba günü Dinamo Kiev deplasmanında uzun bir yolculuk yapacak.

Premier Lig kulüpleri uzun zamandır bu konuda şikayette bulunuyorlar. Avrupa'da sezon ortası ara vermeyen tek lig olan Premier Lig takımları gelecek sezondan itibaren Şampiyonlar Ligi maçlarından önce 24 saat dinlenme şansı bulacaklar.

Avrupa kupasındaki takımlar Perşembe günü oynayacakları maçlardan sonra Cumartesi yerine Pazar günü maçlarını oynayacaklar.

Barclays Bank, 2007-2008 senesinden beri Premier Lig'in sponsorluğunu yapıyor. Şu anda yeni sponsorluk için bir anlaşma yapılmadı. Yeni yapılacak sponsorluk anlaşmasında ele alınacak ilk konu bilet fiyatları ve deplasman seyircilerine uygulanan bilet fiyatlarını yeniden gözden geçirmek olacak.

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ