MENÜ

Portekiz-Fransa maçının ilk 11'leri belli oldu

EURO 2016'nın finalinde Portekiz ile Fransa karşı karşıya geliyor.

Portekiz-Fransa maçının ilk 11'leri belli oldu

EURO 2016'da büyük final gecesi geldi çattı. Ev sahibi olan Fransa yarın akşam Portekiz ile müthiş bir final maçı oynayacak.

Tüm futbolseverler merakla bu karşılaşmanın sonucunu bekliyorlar. İki takım içinde çok kritik olan mücadele Stade de France stadyumunda oynanacak.

Dev maçın ilk 11'leri belli oldu.

İşte ilk 11'ler;

Portekiz: Patrício, Cedric, Pepe, Fonte, Guerreiro; Carvalho, Mario, Adrien Silva, Renato Sanches, Ronaldo, Nani

Fransa: Lloris, Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra, Pogba, Matuidi, Sissoko, Griezmann, Payet, Giroud

Taraftarlar sığmadı

EURO 2016' final karşılaşması olan Fransa-Portekiz maçını Stade de France'da izleyemeyecek olan taraftarlar Paris'te ki Eyfel Kulesi'nin çevresinde yer alan Fan Zone alanına akın ettiler . Saat 16.00'da kapılarını taraftarlara açan Fan Zone bölgesine girmek isteyen futbolseverler uzun kuyruklar oluşturdular. Kapasitesi 92 bin kişi olan Eyfel Fan Zone bölgesin de girişler 18.00 itibar ile sonlandırıldı. Fan Zone alanına giremiyen taraftar için polisler seyircileri Paris'te ki cafe ve barlara yönlendirdi.

FİNAL SONRASI İÇİN YOĞUN GÜVENLİK

EURO 2016 final karşılaşması öncesi ve sonrası için Paris polisi yoğun güvenlik önlemleri aldı. Ünlü Şanzelize Caddesine 3400 polis, Eyfel Kulesi ve çevresine 1400 polis polis ve asker yerleştiren Fransa hükümeti maç öncesi ve sonrası için her hangi bir olayın yaşanamaması için adeta seferber olmuş durumda. Ayrıca kutlamaların yapılacağı Şanzelize Caddesi de trafiğe kapatılmış durumda.

Saint-Denis şehrindeki Stade de France'ta 22.00'deki finali İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetiyor.


Portekiz Fransa maçı saat kaçta hangi kanalda? EURO 2016 maçı şifreli mi?


RONALDO MU, GRIEZMANN MI?

Ev sahibi Fransa'da Antoine Griezmann attığı 6 gol ile gol krallığında da zirvede yer alırken, Olivier Giroud ve Dimitri Payet üçer golle takım arkadaşını takip ediyor. Bununla beraber Portekiz Milli Takımı'nda forma giyen Cristiano Ronaldo ile Nani, kaydettikleri 3 golle takımlarının en skorerleri...

3 Avrupa Futbol Şampiyonası'na 9 kez katılıp, 2 kez final oynama başarısı gösteren ev sahibi Fransa, bugün 3. kez final maçına çıkacak.

REKABETTE FRANSA ÜSTÜN

Portekiz ile Fransa birbirleri ile oynadığı son 10 karşılaşmada Portekiz'in galibiyeti bulunmuyor. İki takımın karşılaştığı resmi ve özel 24 maçta ise Fransa'nın üstünlüğü var. Bu karşılaşmalarda Fransa 18, Portekiz ise 5 kez galip gelirken, iki ekip bir maçta da yenişemedi.


Euro 2016 Finali saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı
YORUM YAZ