MENÜ

Portekiz Fransa maçı saat kaçta hangi kanalda? EURO 2016 maçı şifreli mi?

Portekiz Fransa maçı ile bu akşam Euro 2016'da final heyecanı yaşanacak. Ev sahibi Fransa Portekiz karşısında evinde düzenlenen turnuvada mutlu sona ulaşmak istiyor. Portekiz Fransa maçı nefesleri kesecek. Portekiz Fransa maçının tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Portekiz Fransa maçı saat kaçta hangi kanalda? EURO 2016 maçı şifreli mi?

Bu akşam Fransa'da tam anlamıyla futbol şöleni yaşanacak. Peki, Portekiz Fransa maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Tüm detayları haberimizde yer almaktadır. İşte Portekiz Fransa maçına dair tüm bilmek istedikleriniz...

EURO 2016'da büyük final gecesi geldi çattı. Ev sahibi olan Fransa yarın akşam Portekiz ile müthiş bir final maçı oynayacak.

Tüm futbolseverler merakla bu karşılaşmanın sonucunu bekliyorlar. İki takım içinde çok kritik olan mücadele Stade de France stadyumunda oynanacak.

FRANSA-PORTEKİZ FİNAL MAÇI CANLI İZLE

Fransa ve Portekiz büyük turnuvalarda dördüncü kez karşı karşıya gelecek. Önceki üç maçın tamamı yarı final mücadeleleriydi ve hepsini Fransa kazandı. Portekiz son dört maçta Fransa'ya sadece bir gol atabildi, o da Ekim 2014'te Ricardo Quaresma'nın penaltı golüydü.


Real Madrid'in genç yıldızı futbolu bırakabilir!


Portekiz, Avrupa Şampiyonası kazanamayan takımlar arasında, turnuvada en çok maça çıkan takım konumunda. Portekiz, Fernando Santos yönetiminde oynadığı 13 resmi maçta da yenilgi yüzü görmedi (9G 4B). Bu dokuz galibiyetten sekizi, tek golle geldi.

EURO 2016 finali ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Finali, 10 Temmuz 2016 Pazar günü saat 22.00'da oynanacak. Paris Stade de France Stadı'nda oynanacak mücadeleyi TRT 1 ve LİG TV canlı yayınlayacak.


Mustafa Pektemek’e büyük tepki


TRT'DEN UYDU YAYININA ŞİFRE!

10 Haziran’da Fransa-Romanya maçı ile başlayan Euro 2016’da sıra final heyecanına geldi. Bu akşam Türkiye saatiyle 22.00’da başlayacak Fransa-Portekiz maçıyla birlikte Avrupa’nın en büyüğü belli olacak.

Final maçı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de heyecanla beklenirken, Euro 2016’nın ülkemizdeki yayıncı kuruluşlarından biri olan TRT’den gelen açıklama birçok futbolseveri üzeceğe benziyor.

Fransa - Portekiz Euro 2016 finali TRT 1 uydu yayınından şifreli olarak verilecek. İşte TRT1'in twitter hesabından yayınlanan açıklama...

Uydu yayını üzerinden TRT 1 ve TRT 1 HD izleyenlere önemli duyuru;

''UEFA ve Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası yayıncı kuruluşları arasındaki sözleşme gereği EURO 2016 final müsabakasının uydu yayınına şifre koymak zorunda olduğumuzu bildirir, anlayışınız için teşekkür ederiz. Karşılaşma sırasında yayınımızı karasal alıcılarınızdan, TV platformlarından ve trt1.com.tr/canli-izle adresinden takip edebilirsiniz.''


Juventus'un forması sosyal meydaya sızdı


Finalin hakemi Clattenburg

Fransa’da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (Euro 2016) Portekiz ile Fransa arasında yapılacak final maçını, İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek.

UEFA’nın açıklamasına göre Saint-Denis kentindeki Stade de France’ta 10 Temmuz Pazar günü TSİ 22.00’de başlayacak maçta düdük çalacak Clattenburg’un yardımcılıklarını, aynı ülkeden Simon Beck ve Jake Collin yapacak.

Macar hakem Viktor Kassai’nin dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemliklerini, İngiltere’den Anthony Taylor ve Andre Marriner üstlenecek.

Mark Clattenburg, EURO 2016’da gruplarda İtalya’nın Belçika’yı 2-0 yendiği, Çek Cumhuriyeti’nin Hırvatistan’la 2-2 berabere kaldığı ve son 16 turunda Polonya’nın İsviçre ile 1-1 berabere kalıp rakibini penaltılarla (5-4) elediği maçta düdük çalmıştı.

Geride kalan 2015-2016 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi finalini yöneten İngiliz hakemin kariyerinde ayrıca 2014 UEFA Süper Kupa ile 2012 Londra Olimpiyatları’nda final maçı bulunuyor.


Portekiz-Fransa maçının ilk 11'leri belli oldu








Haberin Devamı
YORUM YAZ