Paris'te son fiyasko! Olimpiyatlarda kazandığı bronz madalya 1 hafta içinde bozuldu

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanan ABD Milli Takımı kaykaycısı Nyjah Huston, madalyayı aldıktan 1 hafta sonra ne hale geldiğini gösteren bir paylaşım yaptı. Madalyanın son hali tartışmalara neden oldu.

Paris'te son fiyasko! Olimpiyatlarda kazandığı bronz madalya 1 hafta içinde bozuldu

ABD Milli Takımı kaykaycısı Nyjah Huston 29 Temmuz'da erkekler sokak finalinde bronz madalya kazandıktan ülkesine geri döndü. Huston'ın, 29 Temmuz'da kazandığı bronz madalyada 11 günde dökülme meydana geldi ve sporcu madalyanın son halini paylaşan Huston, "Madalya savaşa gidip dönmüş gibi görünüyor." notunu ekledi.

Haberin Devamı

Pariste son fiyasko Olimpiyatlarda kazandığı bronz madalya 1 hafta içinde bozuldu

Instagram hikayesine eklediği madalya fotoğraflarında Huston, "Bu Olimpiyat madalyaları yepyeni olduklarında harika görünüyorlar. Ancak biraz terleyerek tenimde beklettikten ve hafta sonu arkadaşlarımın takmasına izin verdikten sonra düşündüğünüz kadar kaliteli olmadıkları ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Bu yılki oyunların madalyaları Parisli mücevher evi Chaumet tarafından tasarlandı ve Paris Darphanesi tarafından üretildi. Her madalya, Paris'in simge yapısındaki yenileme çalışmaları sırasında korunan Eyfel Kulesi'nin bir parçasını içeriyor. 

YORUM YAZ