Fenerbahçe'yle sözleşmesini feshedip gitmişti! Max Kruse'nin başı kilolarıyla dertte

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan ve olaylı bir şekilde takımdan ayrılan Alman futbolcu Max Kruse, yaklaşık 1,5 yıl önce profesyonel futbol kariyerini noktalamıştı. Oyuncunun başı fazla kilolarıyla dertte. Zaman zaman aldığı kilolarla gündeme gelen Kruse, bu kez dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. İşte detaylar.

Fenerbahçe'yle sözleşmesini feshedip gitmişti! Max Kruse'nin başı kilolarıyla dertte

2019 yılında sarı-lacivertli takıma imza atan ancak pandemi döneminde alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini feshedip giden Max Kruse, kulübe dava açmış ve  açtığı davayı kazanarak 6 milyon Euro tazminat kazanmıştı. 

Haberin Devamı

Bir buçuk yıl önce futbolu bırakan Alman oyuncu, sık sık fazla kilolarıyla gündeme geliyor artık. Martin Harnik ile birlikte yürüttüğü "Flatterball" podcast'inde kilolarına dair bir açıklama yapan Kruse, vücudundaki yağ oranının yüzde 33'e çıktığını söyledi. 

Fenerbahçeyle sözleşmesini feshedip gitmişti Max Krusenin başı kilolarıyla dertte

Amerika'ya seyahat etmeden önce vücut yağ oranını ölçtürdüğünü belirten Kruse, "Doktorum vücudumun yüzde 33'ünün yağ olduğunu söyledi" diyerek şok edici teşhisini dile getirdi. Kruse, bu durum karşısında kendiyle alay ederek, "Vücudumun üçte biri yağdan oluşuyor." diye ekledi.

Sonucu öğrendiğin biraz utandığını ve sonrasın da az da olsa kilo verdiğini söyleyen Kruse "Yüzde otuz üç oldukça dikkat çekici bir oran. Şu anda tekrar 100 kilonun altındayım. Doktorumla birlikte yağ giderici enjeksiyon kullanmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

'6 AYDA 15 KİLO ALDIM'

Program partneri Martin Harnik enjeksiyon gibi yöntemlerin oldukça sağlıksız olduğunu söyleyerek, Kruse'ye karşı çıktı. 

Kruse ise yeme alışkanlıklarını gözden geçirdiğini belirterek, "Son altı ayda sağda solda her şeyi yedim ve bu durum 15 kilo almama neden oldu. Son 15 yılda nispeten sağlıklı bir yaşam sürdüm ama şimdi bunu devam ettirecek bir motivasyonum yok." şeklinde konuştu.

YORUM YAZ