Demirören Medya Lisesi’nde ilk ders zili çaldı

Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi başladı. Yeni dönem heyecanı öğrencilerin, velilerin, akademik kadro ve Demirören Medya yöneticilerinin katıldığı törenle yaşandı.

Demirören Medya Lisesi’nde ilk ders zili çaldı

Yaz tatilinin sona ermesiyle okullarda 2024-2025 eğitim öğretim yılı dün başladı. Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde de yeni dönem heyecanı öğrenciler, veliler, akademik kadro ve Demirören Medya yöneticilerinin katıldığı törenle yaşandı.

Haberin Devamı

Demirören Medya Lisesi’nde ilk ders zili çaldı

Yeni dönemin ilk ders zilini Demirören Medya Ticari Grup Başkanı Emrah Kurtoğlu, Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, Demirören Medya Dijital Grup Başkanı Gülgün Bostancı Yavuz, DHA Genel Müdürü Cemal Coşkun, Demirören Medya Tedarik Zinciri ve İç Hizmetler Grup Başkan Yardımcısı Aytekin Yiğit, Hürriyet Ekler Yayın Yönetmeni Aslı Çakır, Demirören Medya Eğitim Projeleri Grup Direktörü Nuran Çakmakçı, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Atila Ertoğan, öğrenci ve öğretmenlerle çaldı.

YORUM YAZ