MENÜ

PFDK'dan Aykut Kocaman'a kötü haber

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman ve Kayserispor teknik direktörü Şumudica'ya kötü haber. İki teknik direktör PFDK'ya sevk edildi...

PFDK'dan Aykut Kocaman'a kötü haber

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Buna göre Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman ve Kayserispor teknik direktörü Şumudica PFDK'ya sevk edildi.

Hukuk Müşavirliği'nce 01.02.2018 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

1- KAYSERİSPOR Kulübü teknik sorumlusu MARIUSI NINEL ŞUMUDICA'nın 31.01.2018 tarihinde oynanan TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR-KAYSERİSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 01.02.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- FENERBAHÇE A.Ş. teknik sorumlusu AYKUT KOCAMAN'ın 31.01.2018 tarihindeoynanan AKIN ÇORAP GİRESUNSPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakası sonrası flaş röportaj ve basın toplantısında yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Aykut Kocaman Giresunspor maçından sonra ne demişti?

"Bu hakemlerin cesaretleri ve doğrulukları bizim karşımızda müthiş. Daha 1. dakikada sarı kart pozisyonu, müthiş yakaladı ama rakiplerimiz olunca görülmüyor. Burada daha 1. dakikada görülüyor."

"Alper Ulusoy'du galiba hakem, Karabük maçını oynuyoruz, 3 oyuncumuz sarı kart zincirinde; çat, çat, çat diye tam nokta atışı. niye rakiplerimize de olmuyor."

"Çok tecrübeli bir insanım, çok net gözüküyor. Bizim şampiyon olma ihtimalimiz iki tarafta da çok düşük gözüküyor, Fenerbahçe taraftarı bunu bilsin."

"Beşiktaş'ı yendiğimiz maçtan sonra adeta Beşiktaş'ı neden yendik diye linç edildik ve Akhisar maçında hemen infaz. Bizim hakemleri yenecek gücümüz yok, bu organizasyonu geçecek güzümüz yok "

Haberin Devamı
YORUM YAZ