MENÜ

Pellegrini'nin menajerinden Fenerbahçe açıklaması!

Bir süredir adı Fenerbahçe'yle anılan Manchester City teknik direktörü Manuel Pellegrini'nin menajeri Jesus Martinez, FANATİK'e konuştu, Fenerbahçe iddialarını değerlendirdi.

Pellegrini'nin menajerinden Fenerbahçe açıklaması!

Haftaiçi Real Madrid deplasmanında 1-0 kaybederek Premier Lig'den sonra Şampiyonlar Ligi'nde de hayalleri sona eren Manchester City'de sezon sonu görevi Pep Guardiola'ya bırakacak olan Manuel Pellegrini için yeni bir dönem başlayacak.

"Teklif yok ama projeyi beğenirse Fenerbahçe'yi çalıştırır"

Şilili teknik adamın menajeri Jesus Martinez, FANATİK'e yaptığı açıklamada Türkiye'de çıkan haberlerin aksine Fenerbahçe'den veya herhangi bir Türk takımından Pellegrini'ye hiçbir teklifin olmadığını belirtti ve "Pellegrini sezon sonu bildiğiniz gibi City'den ayrılacak. Tekliflere açığız. Fenerbahçe'den ya da Türkiye'den herhangi bir teklif almadık. Ancak Pellegrini çalıştıracağı takımlar konusunda takıntılı... Mutlaka yöneteceği takımın iyi bir projesi olması gerekiyor. O zaman Türkiye, İspanya veya başka bir ülkeyi ayırt etmeden orada çalışır" dedi.

Caner için kritik hafta

"Fenerbahçe gibi takımlar fırsattır"

Fenerbahçe gibi takımların Pellegrini için her zaman bir fırsat olarak görüldüğünü belirten menajer Martinez, "Bu kadar potansiyeli olan takımlar her zaman yeni bir şanstır, fırsattır. Teklif gelirse Pellegrini, Fenerbahçe'yi asla gözardı etmez." şeklinde konuştu.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Antalyaspor'dan Diego Ribas açıklaması!

Haberin Devamı
YORUM YAZ