Paris Saint-Germain'in teknik direktör adayı Joachim Löw

Fransa Ligue 1'de şampiyonluğa ulaşan ancak Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalayamayan Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino ile yollarını ayırmayı planlarken, gündemine tecrübeli teknik direktör Joachim Löw'ü aldı.

Paris Saint-Germain'in teknik direktör adayı Joachim Löw

Mauricio Pochettino ile yollarını ayırmayı planlayan Fransız devi Paris Saint-Germain'in, teknik direktörlük görevi için kiminle anlaşacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Bild'de yer alan habere göre Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino ile yolların ayrılma olasılığı üzerine teknik direktör adaylarını araştırıyor.

Her ne kadar Ligue 1'de şampiyonluğa ulaşmış olsa da Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalayamayan Fransız ekibinin Joachim Löw'ü adaylardan biri olarak gündemine aldığı ddia edildi.

Teklifleri açıkladı

Almanya Milli Takımı'ndaki görevini bırakmasının ardından yaklaşık 1 yıldır takım çalıştırmayan Joachim Löw, geçtiğimiz haftalarda yeniden bir takımın başına geçmek istediğini şu sözlerle dile getirmişti: "Yeniden bir kulübe antrenörlük yapmak istiyorum. Önümüzdeki haftalarda inceleyeceğim bazı yaklaşımlar ve bir,iki teklif var."

En son 2004 yılında Austria Wien ile bir kulüp takımı çalıştıran Alman teknik adam, Jorge Jesus ile anlaşmadan önce Fenerbahçe ile de anılıyordu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ