MENÜ

Ozan Tufan'dan Şenol Güneş eleştirisi

Ozan Tufan ve Volkan Şen, FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan, "Çok çalışmam gerek. Van Persie ve Nani bile antrenmandan sonra çalışıyorsa, ben duşumu alıp eve gidemem" derken, Volkan Şen de UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedeflediklerini söyledi. Ozan ayrıca "Geçtiğimiz sezon bu kadar iyi antrenman yapmıyorduk" sözü ise Şenol Güneş eleştiris, olarak algılandı.

Ozan Tufan'dan Şenol Güneş eleştirisi

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Ozan Tufan ve Volkan Şen FB TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ozan Tufan şöyle konuştu:

"Güvenleri boşa çıkarmayacağım"

Uyum sorunu olmaz. Orta sahada rekabet olacak. Antrenmanda herkesin en üst seviyede kendini gösterdiğini gördüm. En iyi şekilde şansımı değerlendirmek istiyorum. Beni ihtiyaç duydukları için aldılar. Güvenlerini boşa çıkarmak istemiyorum...

"Geçtiğimiz sezonlarda bu kadar iyi antrenman yapmadık"

Hocayla bir diyaloğumuz oldu. Taktik olarak nasıl oynayacağımızı söyledi. Hücumda neler yapacağımızı tek tek gösterdi. Ona göre idmanlarda pozisyonumuzu alıyoruz. Hoca zaten iyi bir teknik adam. Geçtiğimiz sezonlarda bu kadar yoğun idman yapmıyorduk. Hocamızla uyumumuz ve anlaşmamız iyi. Bu da bizi mutlu ediyor.

"Nani ve Van Persie çalışırken ben..."

Fenerbahçe çok iyi ve flaş transferler yaptı. Rekor transferler denebilir. Biz de ihtiyaç olunduğu için bu kulübe geldik. Van Persie ve Nani ile oynamak bize keyif verecektir. Şampiyon olacağımıza gönülden inanıyorum. Bu iki isim idmandan sonra bireysel çalışıyorlar. Onları izliyorum. Onların arasına katılmaya çalışıyorum. Van Persie ve Nani'nin idmandan sonra çalıştığını görünce kendime 'Duş alıp gitme şansım yok' dedim. Ben de onlarla çalışacağım. Onları sahada görmek bizi rahatlacaktır. Onlarla aynı çatı altında olmak bizi sevindirdi açıkçası.

"Tezahüratları ezberlemiştim"

Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de son olarak 3-0'lık Türkiye Kupası maçında oynamıştım. O maçta sağ bekte görev yapmıştım. Taraftarların yoğun tezahüratlarından çok etkilenmiştim. Maç sırasında tezahüratlarını ezberlemiştim. Rakipler için Şükrü Saracoğlu büyük dezavantaj.

Volkan Şen:

Geçen sezonki performansımı devam ettirmek istiyorum

Hocamızla sahada konuşma yaptık. Kendisi ne istediğini direkt söylüyor. Çok açık söylüyor. Bu da bizim işimizi kolaylaştırıyor. Çok değerli bir isim. İnşallah hem Fenerbahçe'ye hem bize faydalı olacaktır. Geçen sezon 17 gol atıp 12 asist yaptım, benim için mükemmeldi. Bu sezon da hocamızın verdiği görevi en iyi şekilde yapmak, skora katkıda bulunmak istiyorum. Geçen sezon yaşadığım performansı devam ettirmek istiyorum.

"Hedef UEFA'da şampiyonluk"

Bizim için her maç önemli. Atromitos maçından iyi skorla dönmek istiyoruz. İnşallah orada güzel bir skor alıp buradaki maça avantajlı çıkmak istiyoruz. Bu sene hem ligde hem de UEFA'da şampiyon olmak istiyoruz.

Saracoğlu Stadı'na girdiğimde Ozan'a "Düşünebiliyor musun dün rakip olarak bu stada giriyorduk, şimdi ev sahibi olarak buradayız" dedim. Eskişehirspor maçında sahada olmayı çok isterdim.

Haberin Devamı
YORUM YAZ