MENÜ

"Ozan Tufan Bayern'de oynasa şaşırmam"

Usta yorumcu Mehmet Demirkol, gündemdeki Ozan Tufan transferini değerlendirdi.

"Ozan Tufan Bayern'de oynasa şaşırmam"

Beşiktaş'ın Bursaspor'lu futbolcu Ozan Tufan transferi için ısrarı sürerken, her iki cepheden de sert açıklamalar gelmeye başladı. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş sözlü atışmalar meydana geldi. Bölükbaşı, Güneş'in futbolcuların kafasını karıştırdığını iddia ederken, tecrübeli hoca da Yeşil Beyazlı takımın başkanına kendisine böyle suçlamalarda bulunanın alnını karışlayacağını ifade etti. Bu konu hakkında gazetemiz yazarlarından Mehmet Demirkol, değerlendirmelerde bulundu.

"Umarım Türk futbolu Ozan'ı kaybetmez"

NTVSpor'da yayınlanan 'Spor Servisi' adlı programa bağlanan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın Ozan Tufan transferi hakkındaki açıklamaları değerlendiren Demirkol, "Resmen oyuncuyu vermem demek bu. Şenol hocayla bu duruma gelip daha sonra Beşiktaş'a satmak enteresan olur. 'Ozan'ın maaşını biz diğer oyuncuların seviyesine çıkaracağız' demiş. Başkan belki demiştir. Umarım Türk futbolu bu sebeplerden ötürü Ozan gibi bir futbolcuyu kaybetmez." yorumunu yaptı.

"Bayern'e alsa şaşırmam"

Değerlendirmelerine devam eden Demirkol, "Ozan'ın hızlı bir olgunlaşma sürecine ihtiyacı var. Tabii bunu başarabilir mi bilmiyorum. Şöyle bir şey var. Bütün bunları Bursa'da yaptığınız zaman Bursa taraftarı, Bursa medyası çok kızıyorlar. Ama büyüklerden birinde böyle bir şey başınıza gelirse bütün Türkiye'nin gündemine gelirsin. Büyük kulüpler zordur. Beşiktaş'ta 3 defa deneyip olmazsa, yapacaksın deneyeceksin. Çok iyi bir oyuncu. Bence yeteneğinin sınırı yok. Bayern Münih Ozan'ı alsa şaşırmam. Ama olgunlaşma sürecinin bir an önce gelmesi lazım."

"Serdar Aziz'i de istemiş"

Usta yorumcu, "Recep Bölükbaşı'nın söylediği sözler arasında Şenol hocanın Serdar Aziz'i de istediği vardı. İma etmedi, söyledi." diyerek Beşiktaş'ın Serdar Aziz'i de istediğinin başkan tarafından açıklandığını söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ