MENÜ

Osmanlıspor - Galatasaray maçı kaç kaç (Canlı)

Osmanlıspor Galatasaray maçı Ankara'da Osmanlı Stadı'nda başladı. Beşiktaş'ın yenildiği haftada Galatasaray için daha önemli hale gelen Osmanlıspor maçı maçı kaç kaç canlı anlatım ve tüm detaylar haberimizde...

Osmanlıspor - Galatasaray maçı kaç kaç (Canlı)

Türkiye'nin gözük kulağı bugün Süper Lig'de oynanacak Osmanlıspor Galatasaray maçında olacak. Beşiktaş'ın Kasımpaşa deplasmanında 3 puan kaybetmesinin ardından Galatasaray için bu maçın önemi daha da arttı. Galatasaray 3 maçlık serisin Osmanlı deplasmanında devam ettirmek istiyor. Osmanlıspor ise 5 maçlık kaybetmezlik serisini Galatasaray karşısında sürdürmenin peşinde. Sarı-kırmızlı takımda Lukas Podolski, Tolga Ciğerci ve Sinan Gümüş, karşılaşmada forma giyemeyecek. Tedavisi biten Serdar Aziz ise maçın kadrosuna alındı.

Ev sahibi Osmanlı için de karşılaşmanın anlamı büyük. Bursa ve Konya ile birlikte üst sıralara tırmanma mücadelesi veren Başkent temsilcisi, geçen sezon Galatasaray’a tek puan bile kaptırmamıştı. Mustafa Reşit Akçay’ın öğrencileri hem Cim Bom’a karşı üstünlüğünü sürdürmeyi hem de Avrupa’daki başarısını lige yansıtmayı hedefliyor.

Galatasaray'ın ilk 11'i:

Muslera, Sabri, Serdar Aziz, Hakan Balta, Carole, De Jong, Selçuk, Yasin, Sneijder, Bruma, Eren

Osmanlıspor'un 11'i:

Karcemarkas, Vrsajevic, Prochazka, Numan, Muhammed Bayır, Musa, Mehmet, Regattin, Ndiaye, Umar, Webo

OSMANLISPOR - GALATASARAY CANLI

Galatasaray, Osmanlıspor maçı öncesi 29 puanla 3. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı takım bu sezon Jan Olde Riekerink yönetiminde 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Osmanlıspor ise bu sezon çıktığı 14 maçta 5 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyet ile 22 puan topladı. İki takım arasında geçen sezon oynanan iki mücadeleyi de Osmanlıspor kazanmayı başarmıştı. TT Arena'da oynanan maçı 2-1 kazanan Osmanlı sahasındaki maçtan da 3-2 galip ayrılmıştı.

Osmanlıspor - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Osmanlı Stadı'nda Bu akşam oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadele Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımını fanatik.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Osmanlı'da 3 eksik

Osmanlıspor’da uzun süredir sakatlıkları bulunan Engin Bekdemir ve Tugay Kacar ile sarı kart cezalısı Tiago Pinto, Galatasaray karşısında görev yapamayacak.

Geçen sezon iki maçı da kaybetti

Galatasaray, geçen sezon Osmanlıspor ile ligde karşılaştığı iki maçtan da puansız ayrıldı. TT Arena’da rakibine 2-1 mağlup olan Cim Bom, Ankara deplasmanından da 3-2’lik yenilgiyle dönmüştü.

Osmanlıspor'dan müthiş seri

Osmanlıspor, ligde 5 haftadır yenilmiyor. En son 9. haftada deplasmanda Gaziantepspor’a 3-1 mağlup olan Başkent ekibi, sonraki 5 karşılaşmadan 3 galibiyet, 2 beraberlikle ayrıldı.

Cimbom'da iki futbolcu ceza sınırında

Galatasaray’da Armindo Bruma ve Serdar Aziz, Osmanlıspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sezonun geride kalan bölümünde üçer kez sarı kart gösterilen Bruma ve Serdar, yarın da kart görmeleri durumunda 16. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Osmanlı’da ise Numan, Prochazka, Mehmet Güven, Musa, Muhammed Bayır ve Umar Aminu kart görürse cezalı duruma düşecek. Aslan haftaya Alanya’yı konuk ederken, Osmanlı ise Rize deplasmanına gidecek.

Hüseyin Göçek yönetecek

Osmanlıspor ile Galatasaray arasında oynanacak maçta Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz, Serkan Ok yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler... Hüseyin Göçek, Osmanlıspor maçıyla birlikte 24. kez Galatasaray maçına çıkacak. Galatasaray, Göçek yönetiminde geride kalan 23 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik, 4 de yenilgi aldı. Galatasaraylı futbolcular ise Göçek'ten 52 sarı, 1 de kırmızı kart gördü.

İlk kez 2 Aralık 2007'deki 2-2 sona eren Başakşehir (İBB) maçını yöneten ve bu maçta Hasan Şaş'a kırmızı kart gösteren Hüseyin Göçek; bu sezon 2 Galatasaray maçında görev yaptı. Bu karşılaşmaların ilkinde Galatasaray Akhisar'ı deplasmanda 3-1 mağlup ederken, ikincisinde Adana deplasmanında sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

15. kez karşı karşıya gelecekler

Galatasaray ile Osmanlıspor, Süper Lig’de yarın 15. kez karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, eski adı Ankaraspor ile geçmişte 14 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, geride kalan maçlardan 2’si hükmen olmak üzere 8’ini kazandı, başkent ekibi 2 kez galip geldi, 4 müsabaka ise berabere bitti. Geride kalan maçlarda Galatasaray’ın, 6’sı hükmen galibiyetlerden doğan 26 golüne, Ankara temsilcisi 10 golle yanıt verdi.

Geçen sezonki maçları Osmanlıspor, İstanbul’da 2-1, başkentte de 3-2’lik sonuçlarla kazandı. Taraflar arasında 2009-2010 sezonunda oynanması gereken karşılaşmalar, Türkiye Futbol Federasyonunun o zamanki adıyla Ankaraspor’un lisansını iptal etmesiyle 3-0 Galatasaray lehine tescil edilmişti.

Başkent'teki maçlar

Süper Lig’de yarın Galatasaray’ı ağırlayacak Osmanlıspor, rakibi karşısında evinde ilk galibiyetini geçen sezon aldı. Başkent temsilcisi, ligde Galatasaray ile Ankara’da 6 maça çıktı, 3 kez mağlup oldu, 2 kez berabere kaldı, sadece geçen sezonki müsabakadan 3 puanla ayrılabildi. Başkentte mor-sarılı ekip, attığı 5 gole karşı, kalesinde 8 gol gördü.

Süper Lig maç sonuçları

Galatasaray ile eski adları Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ve Ankaraspor olan Osmanlıspor arasında Süper Lig’de yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Sezon Maç Sonuç
2004-2005 Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor-Galatasaray 0 - 2
Galatasaray-Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor 4 - 2
2005-2006 Ankaraspor-Galatasaray 1 - 2
Galatasaray-Ankaraspor 4 - 0
2006-2007 Ankaraspor-Galatasaray 1 - 1
Galatasaray-Ankaraspor 2 - 0
2007-2008 Galatasaray-Ankaraspor 0 - 0
Ankaraspor-Galatasaray 0 - 1
2008-2009 Ankaraspor-Galatasaray 0 - 0
Galatasaray-Ankaraspor 1 - 1
2009-2010 Ankaraspor-Galatasaray (Hükmen) 0 - 3
Galatasaray-Ankaraspor (Hükmen) 3 - 0
2015-2016 Galatasaray-Osmanlıspor 1 - 2
Osmanlıspor-Galatasaray 3 - 2



Haberin Devamı
YORUM YAZ