Orta sahaya tam not

Selçuk ile De Jong’un, Bursaspor maçındaki performansları ve uyumlarından oldukça memnun kalan Riekerink, bu iki tecrübeli ismi, Kasımpaşa sınavında da birlikte oynatacak

Orta sahaya tam not

Galatasaray’da, 3-1 kazanılan Bursaspor mücadelesinde orta alanda teknik direktör Jan Olde Riekerink, Selçuk İnan ile birlikte Nigel De Jong’a şans vermişti. Son Fenerbahçe derbisinin ardından birkaç idmanda takımla birlikte yer alamayan ancak oynamasında bir engel bulunmayan Tolga Ciğerci ise kadroda yer almamıştı. Riekerink’in, Bursa karşısında şans verdiği Selçuk ve De Jong’un gerek performansından, gerekse uyumundan çok memnun kaldığı öğrenildi. Özellikle bu ikilininin tecrübeli anlamında takıma yaptığı katkıyı oldukça önemli bulan Riekerink, Selçuk gibi Hollandalı futbolcunun da oyunu kurma özelliği bulunması sebebiyle, savunmanın önündeki bu ikiliyi bozmayacağı öğrenildi.

Tolga artık yedek

Herhangi bir aksilik olmaması halinde Kasımpaşa karşısında da Selçuk ve De Jong’un oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Tolga’nın ise şu an itibariyle biraz geri planda kaldığı, orta alanda yedek oyuncu konumuna geldiği ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ