MENÜ

Orta sahaya süper takviye: Scarione

Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Kasımpaşa'nın yıldızı Siyah-Beyazlı formayı giymek için can atıyor. Kendisini isteyen PAOK'a verdiği cevap da bunu gösteriyor: Önceliğim Beşiktaş. Onlardan haber gelmeden size bir şey söyleyemem!

Orta sahaya süper takviye: Scarione

Ligde zirveyi kimseyi bırakmayan ve emin adımlarla yoluna devam eden Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda Kasımpaşa ile sözleşmesi sona erecek olan Oscar Scarione’yi istiyor. Arjantinli yıldız da gelmek için can atıyor.

PAOK’un da kadrosuna katmak istediği Scarione’nin Yunan kulübüne verdiği cevap aslında her şeyi anlatıyor. PAOK kulübünün yetkililerine, “Teklifiniz için teşekkür ederim. Ancak önceliğim Beşiktaş. Onlardan haber gelmeden size bir şey söyleyemem” şeklinde geri dönüş yapan Scarione, rotasını iyice belli etmiş oldu.

Paşa’da 4 golü var

Bu sezon 15 lig maçının 14’ünde forma giyen ve 4 kez rakip ağları havalandıran tecrübeli oyuncu, orta sahanın merkezinde hücuma dönük olarak görev yapıyor. Veli Kavlak ve Tolgay sakatlandıktan sonra bu bölgede sıkıntı yaşayan Kara Kartal, sezon sonunda boşa çıkacak Scarione’yi ciddi şekilde düşünüyor.

Hedef ara transfer

Siyah-Beyazlılar ilk hamlesini devre arasında yapacak. Eğer Kasımpaşa uygun bir bedel ile Scarione’yi vermezse sezon sonu beklenecek. Kasımpaşa formasıyla bugüne kadar 83 karşılaşmada görev yapan Scarione 35 kez gol sevinci yaşadı, 13 de asist yaptı.

Safa Can Konuksever

Haberin Devamı
YORUM YAZ