MENÜ

Ömer Toprak: Çok sevindim

Gökhan Töre’nin, 2013 yılındaki Hollanda maçının ardından otel odasında silahla tehdit ettiği Ömer Toprak, bu olay sonrası, “Töre varsa, milli takımda yokum” demişti. Aradan yaklaşık 2 yıl geçti ve Bayer Leverkusen’de oynayan tecrübeli stoper, Töre’nin alınmadığı aday kadroya çağrıldı ve dün Konya’daki kampa katıldı.

Ömer Toprak:  Çok sevindim

Gökhan Töre’nin, 2013 yılındaki Hollanda maçının ardından otel odasında silahla tehdit ettiği Ömer Toprak, bu olay sonrası, “Töre varsa, milli takımda yokum” demişti.

Aradan yaklaşık 2 yıl geçti ve Bayer Leverkusen’de oynayan tecrübeli stoper, Töre’nin alınmadığı aday kadroya çağrıldı ve dün Konya’daki kampa katıldı.

27 yaşındaki oyuncu bununla ilgili olarak, “Uzun süredir hesapların dışındaydım, o yüzden çağrıldığım için gerçekten memnunum. Takım arkadaşım Hakan Çalhanoğlu ile birlikte taraftarları mutlu etmek istiyoruz” dedi. Bu arada Ay-Yıldızlılar,

6 Ekim’de Ukrayna Konya’da ve 9 Ekim Pazar günü de İzlanda ile deplasmanda oynayacağı maçların hazırlıklarına dün Konya’da yaptığı antrenmanla başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ