Paris 2024'te olayların biri bitiyor, biri başlıyor! Yasaklı madde almak isteye sporcu tutuklandı

Çok tartışılan bir açılış töreniyle başlayan Paris 202 Yaz Olimpiyatları'nda olayların ardı arkası kesilmedi. Bir sporcunun Paris'i gezmek için Olimpiyat Köyü'nden ayrılmasının ardından bu kez bir başka sporcu yasaklı madde almak isterken tutuklandı. İşte Paris'te bugüne kadar yaşanan ilginç olaylar.

Paris 2024'te olayların biri bitiyor, biri başlıyor! Yasaklı madde almak isteye sporcu tutuklandı

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'ndan açılış oyunlarından itibaren her geçen gün yeni bir olay yaşanıyor. Bu kez bir sporcu yasaklı madde satın almaya çalışırken yakalandı.

Haberin Devamı

Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Tom Craig, Paris’te kokain satın almaya çalışırken polis tarafından tutuklandı. Takımının kaldığı Olimpiyat Köyü'nden ayrıldıktan sadece 15 dakika sonra yakalanan Craig özür diledi. Öte yandan Avustralya Olimpiyat Komitesi de olayı doğruladı.

KÖYDEN KOVULDU

Bir diğer çok konuşulan olay ise Paraguaylı yüzücü Luana Alonso, Olimpiyatlar'a vedasının ardından Olimpiyat Köyü'nden çıkıp, Paris'i gezip ardından köye geri dönmesi sonrası, kovulması oldu. Alonso “Hiçbir yerden kovulduğum yok, hakkımda yanlış bilgiler vermekten vazgeçin” ifadelerini kullandı.

 BOŞ MEKANA ALMADILAR

Ünlü eski tenisçi Serena Williams, Paris’te beş yıldızlı bir otelin restoranına üstelik boş olmasına karşın alınmadığını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

Haberin Devamı

“Boş durumda olan çok daha güzel teras restoranlarına kabul edilmediğim oldu ama çocuklarımla beraberken hiç olmamıştı. Her şeyin bir ilki vardır”

Otel yönetimi ise o boş yerlerin tamamen rezerve edildiğine dair bir açıklama yaptı. 

YORUM YAZ