Filenin Sultanları'nda Meliha İsmailoğlu sürprizi! Olimpiyat hazırlıklarına başladı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları için salı günü hazırlıklarına başlayan A Milli Kadın Voleybol Takımımızda Meliha İsmailoğlu Diken sürprizi yaşanıyor. Milletler Ligi öncesi Daniele Santarelli tarafından geniş kadroda bırakılan Meliha İsmailoğlu Diken, Filenin Sultanları'yla Olimpiyat hazırlıklarına başladı.

Filenin Sultanları'nda Meliha İsmailoğlu sürprizi! Olimpiyat hazırlıklarına başladı

2024 VNL'e çeyrek finalde Polonya'ya mağlup olarak erken veda eden A Milli Kadın Voleybol Takımımızda asıl hedef 2024 Olimpiyat Oyunları. Milletler Ligi'nde sakatlıklarla boğuşan Filenin Sultanları ipleri sıkı tutuyor. 

Haberin Devamı

Zehra Güneş, Hande Baladın ve İlkin Aydın'ın sakatlıklarının son durumu ve Olimpiyat Oyunları'na yetişip yetişmeyeceği merak edilirken, salı günü hazırlıklarına başlayan Filenin Sultanları'nda beklenen oldu. 

MELİHA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Milletler Ligi öncesinde başantrenör Daniele Santarelli tarafından geniş kadroda bırakılan Meliha İsmailoğlu Diken hakkında Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yaptığı açıklamada Diken'in İstanbul'da çalışmalarına devam ettiğini duyurmuştu.

Filenin Sultanlarında Meliha İsmailoğlu sürprizi Olimpiyat hazırlıklarına başladı

Salı günü Olimpiyat Oyunları'nın hazırlıkları için çalışmaya başlayan Filenin Sultanları'nda Meliha Diken sürprizi yaşandı. Milli smaçör de de takımla birlikte çalışmalarda yer aldı. 

BİRLİKTE ÇALIŞIYORLAR 

Öte yandan Milletler Ligi'ni geçirdikleri sakatlıklar nedeniyle tamamlayamayan Hande Baladın, İlkin Aydın ve Zehra Güneş de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Hazırlıklarını birlikte sürdüren başarılı sporcularımızdan önceki gün yeni bir paylaşım geldi. 

Haberin Devamı

Filenin Sultanlarında Meliha İsmailoğlu sürprizi Olimpiyat hazırlıklarına başladı

Üç yıldızın tedavisinin olimpiyata yetişeceği öngörülüyor.

 

YORUM YAZ