Filenin Sultanları Hollanda zaferini değerlendirdi: Ersoy’un babaannesinin intikamı alındı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk maçında Hollanda ile karşılaşan Filenin Sultanları, beş set sonucunda rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı ve olimpiyatlara galibiyetle başladı. Maçının ardından Filenin Sultanları mücadeleyi değerlendirdi.

Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda çıktığı ilk maçında 2-0 geriye düşmesine rağmen muhteşem bir dönüşe imza atarak Hollanda'yı 3-2 mağlup etmeyi başardı. Zorlu mücadelenin ardından Filenin  Sultanları maçı değerlendirdi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

HANDE BALADIN DÖNDÜ!

Filenin Sultanları'nda VNL'de sakatlanan Hande Baladın uzun süren tedavi süreci sonrası olimpiyat kadrosuna dahil oldu. Hollanda karşısında Türkiye etkisiz bir performans sergiledi. 43 gün sonra çıktığı ilk maçta ande Baladın Filenin Sultanları'nda parlayan isim oldu. Hande 12 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı.

Filenin Sultanları Hollanda zaferini değerlendirdi: Ersoy’un babaannesinin intikamı alındı

VARGAS'TAN 30 SAYI!

Melissa Vargas Hollanda maçında adeta alev aldı. Mücadeleyi 30 sayıyla tamamlayan Vargas, Olimpiyat tarihinde tek maçta 30 sayı barajını geçen 12. oyuncu oldu.

EDA ERDEM: ÜÇÜNCÜ SETLE BİRLİKTE OYUNA GİRDİK

Milli Takım'ın kaptanı Eda Erdem, Ebrar Karakurt ve antrenör Santarelli Hollanda zaferinin ardından açıklamalarda bulundu. Eda maçta çok hata yaptıklarını ancak üçüncü setle birlikte oyuna girdiklerini ifade etti. Eda Erdem'in açıklamaları şöyle;

Haberin Devamı

Maça iyi başlamadık. Kendi oyunumuzu ortaya koyamadık. Sabah erken saat olmasına rağmen Hollanda çok diriydi. Biz bir türlü servis atamadık, kendi oyunumuzu ortaya koyamadık. İlk set bittiğinde on tane hatamız vardı. Üçüncü setle beraber oyuna girdik. Zor bir mücadeleydi gerçekten. Gerçekten yorulduk. Bu kadar kötü bir voleybola rağmen bu kadar iyi oynamaya çalışan bir Hollanda karşısında sağlam kalıp mücadele etmek bizim ne kadar güçlü olduğumuzu gösteriyor. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Filenin Sultanları Hollanda zaferini değerlendirdi: Ersoy’un babaannesinin intikamı alındı

ZOR BİR BAŞLANGIÇ OLDU

Milli Takım'ın antrenörü Santarelli , 'Herkes kolay görmesine rağmen çok zor bir maçtı. Birçok hazırlık maçı oynadılar, bir sürü alternatif oyuncuları var, formdalar. Gergindik, normalde yapmayacağımız şeyleri yaptık. Çok kötü başladık. Hücumda çok hata yaptık. Doğru ilk altıyı bulmaya çalıştım. Ebrar iyi servis karşıladı ama kötü hücum etti. Onun için zor bir maçtı. Çok zor bir başlangıçtı. Oyuncularım hiç vazgeçmedi. Bu dünyanın en iyi turnuvası. Vazgeçemezsin. Oyuncularımla çok gurur duyuyorum. Hande uzun süre oynamadı ama benim için çok önemli bir oyuncu. Zehra iyileşiyor. Bu takımın ona ihtiyacı var. Takımla çok gurur duyuyorum.' ifadeleriyle karşılaşmayı değerlendirdi.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları Hollanda zaferini değerlendirdi: Ersoy’un babaannesinin intikamı alındı

TURNUVANIN İLK MAÇLARI HER ZAMAN ZOR OLUR

Filenin Sultanlarının yıldızlarından Ebrar Karakurt ise, ' Çok mutluyum. Turnuvanın ilk maçları her zaman zor olur. Bugün gerçekten çok zor bir maçla karşı karşıyaydık. Çok iyi başladılar çok iyi defans yapıp çok iyi servis attılar. Sahada her zaman birbirimize savaşmamız gerektiğini hatırlattık. Daha rahat bir maç oynamayı dilerdik ama skor bizim lehimize olduğu için mutluyuz.' diyerek maçı değerlendirdi.

Bu arada Ebrar'ın maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım binlerce beğeni aldı.

Not: Exxen'de yayınlanan Gibi dizisinin baş karakterlerinden olan Ersoy'un babaannesi Hollanda'dan gelen bir öğrenci tarafından öldürülüyordu.

HER SAYI İÇİN İNANILMAZ SAVAŞTILAR

Karşılaşmanın ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Cansu Özbay, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını anlatarak, "İnanılmaz bir geri dönüş yaptık. Aslında normalde olan ruhumuzu sonunda sahaya yansıttık. Yolumuz çok uzun. Bugün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, çünkü her sayı için inanılmaz savaştılar. Kalan maçların hiçbiri kolay olmayacak. Bugünkü ruhumuzla oynarsak çok güzel şeyler başarabiliriz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları Hollanda zaferini değerlendirdi: Ersoy’un babaannesinin intikamı alındı

Milli oyunculardan Meliha Diken de iyi bir performansla 2-0'dan maçı çevirdiklerine dikkati çekerek, "Hollanda'yı tebrik ederim, gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Galip gelen taraf biz olduğumuz için çok mutluyuz. İlk maçlar zordur ama galibiyetle ayrılmak çok önemliydi. İkinci maçta Dominik Cumhuriyeti'yle karşılaşacağız. O maça da iyi hazırlanacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ