MENÜ

Olcan Adın Bursaspor'a imzalamak üzere!

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Olcan Adın, Cim Bom'un eski hocası Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı Bursaspor’la sözleşme imzalamak üzere...

Olcan Adın Bursaspor'a imzalamak üzere!

Galatasaray'ın gözden çıkardığı ve takım bulmasını istediği deneyimli futbol oyuncusu Olcan Adın'ın ismi Adanaspor ve Karabükspor ile anılıyordu. Ancak 30 yaşındaki futbolcuya en ciddi teklif Bursaspor'dan geldi.

Sarı-Kırmızılılar'dan yıllık 1.4 milyon Euro alan Olcan'a Bursaspor 700 bin Euro, yani yarısını önerdi. Kalan yarısını Galatasaray'ın ödemesi halinde bu transferin gerçekleşme ihtimali çok yüksek.

Galatasaray'ın Süper Kupa 11'i

Taraflar arasında ufak pürüzlerin kaldığı belirtiliyor. Tecrübeli futbolcunun ardından Galatasaray’da Umut Bulut, Endoğan Adili ve Tarık Çamdal’la da yolların ayrılması bekleniyor. Bu konuyla ilgili temasların da sürdüğü ifade ediliyor.

Beşiktaş'ın Süper Kupa 11'i

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun, Olcan'la tekrar çalışmayı çok istediği ifade ediliyor. Hamzaoğlu yakın bir süre önce yaptığı açıklamada Umut Bulut'la ilgilenmediklerini ancak Olcan'ın transferine sıcak baktıklarını açıklamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ