MENÜ

OLAY! Galatasaray'a saldırı!

Süper Kupa öncesinde Bursaspor taraftarları, Galatasaray takım otobüsünü taşladı.

OLAY! Galatasaray'a saldırı!



Süper Kupası finali öncesinde Ankara'da sportmenlik ile bağdaşmayan görüntüler yaşandı.

Galatasaray takım otobüsü Ankara'da Osmanlı Stadı'na giriş yaptığı anda stat çevresindeki Bursasporlu taraftarlar, sarı kırmızılı futbolcuları taşıyan araca yabancı madde yağdırdı. Galatasaray takım otobüsünün camları iki farklı yerden patladı.

Galatasaraylı futbolcular stres dolu anlar yaşarken, sarı kırmızılı takımı taşıyan aracın dış camlarının iki farklı bölgeden patladığı ve iç camlarının olası bir kötü olayı engellediği belirtildi.

Hürriyet

Galatasaray Kulübü'nden açıklama

Saldırı sonrası Galatasaray Kulübü de bir açıklama yayınladı. Sarı-Kırmızılı takımın resmi internet sitesinde 'Galatasaray Kulübü'ne çirkin saldırı' başlığıyla yer alan açıklama şu şekilde:

"TFF Süper Kupa Finali'ne saatler kala Ankara'da Galatasaray Futbol Takımı’nın otobüsüne çirkin bir saldırıda bulunuldu.

Sportmenlik ile bağdaşmayan görüntülerin ortaya çıkmasına sebep olan olay, Galatasaray takım otobüsünün güvenlik güçleri tarafından Bursaspor taraftarlarının arasından Osmanlı Stadı'na getirildiği anlarda yaşandı.

Galatasaray otobüsünün stada giriş yaptığını gören Bursasporlu taraftarlar, sarı kırmızılı futbolcuları taşıyan otobüse yabancı madde yağdırdı. Galatasaray takım otobüsünün camları iki farklı yerden patlarken, olaylar Bursasporlu yöneticilerin de gayretleri sonunda büyümeden önlendi.

Galatasaraylı futbolcuların yara almadan atlattığı olayı gerçekleştiren kişileri kınarken, bu olayın Bursaspor ve Galatasaray Camiaları arasındaki dostluğa gölge düşürmeyeceğinin de altını çizmek isteriz."


OLAY! Galatasaray'a saldırı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ