MENÜ

Neustadter bitti bitiyor!

Galatasaray, stoperdeki 1 numaralı hedefi için kesenin ağzını açtı. Schalke 04’te 1.5 milyon Euro kazanan Neustadter için Aslan 2.5 milyon Euro’ya kadar çıktı. Bonservisi elinde olan 28 yaşındaki savunmacının imza atması an meselesi.

Neustadter bitti bitiyor!

Sportif A.Ş’ye Alp Yalman getirildikten sonra transferde atağa kalkan Galatasaray, yabacı konusunda ilk imzayı Roman Neustadter’e attırmaya hazırlanıyor. Schalke 04 ile sözleşmesi biten Rus stoperle Sarı-Kırmızılılar uzun süredir görüşme halindeydi.

Avrupa’dan da talipleri olan 28 yaşındaki futbolcu için elini çabuk tutmak isteyen Aslan, kesenin ağzını açtı. Buna göre Cim Bom, Schalke 04’te senelik 1.5 milyon Euro kazanan Neustadter için 2.5 milyon Euro’ya kadar çıktı. Galatasaray’ın cazip teklifi sonrasında 1.90’lık savunmacı yeşil ışık yakarken, tarafların 3 yıllık sözleşmeyi imzalaması artık an meselesi.

İstikrar abidesi

Kariyeri boyunca sadece Alman takımlarında forma giyen Neustadter, son 4 sezonda Schalke’de tam 161 maça çıktı. Tam bir istikrar abidesi olan Rus oyuncu, ön libero bölgesinde de görev yapabiliyor.

Uzun boyuna rağmen ayağı düzgün olan 28 yaşındaki futbolcunun alınması halinde Sarı-Kırmızılılar, savunmadaki sıkıntıyı gidermek adına önemli bir hamle yapmış olacak.

Metin Karabaş


İşte biten transferler!


Haberin Devamı
YORUM YAZ