MENÜ

Napoli maçı öncesi Beşiktaş'ta son dakika

Napoli - Beşiktaş maçı öncesi son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Siyah Beyazlılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Napoli ile çarşamba günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Takımda durumu en çok merak edilen isimlerinden biri olan Oğuzhan Özyakup son idmanda bireysel olarak çalışsa da ağrılarının artması nedeniyle kadroda yer alamayacak.

Napoli maçı öncesi Beşiktaş'ta son dakika

Kayserispor deplasmanından 3 puanla dönen Beşiktaş, haftaiçi oynayacağı Napoli maçının hazırlıklarına başladı. Kartal akşam idmanı ile çalışmalarına devam ederken durumu en çok merak edilen isim olan Oğuzhan Özyakup takımdan ayrı bireysel olarak çalıştı ancak yıldız oyuncunun ağrıları artması nedeniyle çalışmayı yarıda bıraktığı öğrenildi.

Siyah-Beyazlılar'da Galatasaray maçında sakatlanan yıldız futbolcu Oğuzhan Özyakup'un maç kadrosunda olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor ama 24 yaşındaki oyuncunun kadroda olması zor gözüküyor.

Zorluk derecesi yüksek olan maçta oynaması belirsiz olan Oğuzhan'ın kadroya dahil olup olmayacağı yarın belli olacak ancak Şenol Güneş'in yüzde yüz hazır olmayan oyuncuları kadroya dahil etmediği camia tarafından biliniyor. Bundan dolayı Oğuzhan'ın Napoli ile oynanacak zorlu mücadelede kadroda yer alamayacak.

Kondisyon ve taktik çalıştı

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde akşam yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Antrenman takım halinde ısınma koşuları ve streching çalışmaları ile başladı. İstasyon koşuları, 5’e 2 çalışması, dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Taktik programının yer aldığı uygulamalar sonrası antrenman tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışmaları ile sona erdi.

Beşiktaş, yarın saat 13.00’te özel uçakla Napoli'ye gidecek son çalışmasını maçın oynanacağı statta TSİ 20:30’ yapacak. Antrenman öncesi TSİ 20:00’de Teknik Direktör Şenol Güneş basın toplantısı yapacak.


Beşiktaş'ta 9 numara laneti


Teknik heyet umutlu

Napoli'de sakat ve formsuz futbolcuların çok olması, Siyah-Beyazlı takımda zor deplasmandan puan alma umutlarını çoğalttı.

Beşiktaş'ın Napoli karşısında şu 11'le sahaya çıkması bekleniyor:

Fabri - Andreas Beck - Marcelo Guedes - Dusko Tosic - Caner Erkin - Atiba Hutchinson - Gökhan İnler - Ricardo Quaresma - Anderson Talisca - Olcay Şahan - Vincent Aboubakar

Napoli-Beşiktaş maç sonucu: 2-3


Napoli - Beşiktaş maçı çarşamba akşamı 21.45'te başlayacak ve Rus hakem Sergey Karasev tarafından yönetilecek.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ