MENÜ

Mustafa Reşit Akçay: Hedefimiz gruplara kalmak

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk karşılaşmasında yarın deplasmanda Danimarka'nın Midtjylland takımıyla karşılaşacak Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu söyledi.

Mustafa Reşit Akçay: Hedefimiz gruplara kalmak

Geçen sezon Süper Lig'e yeni çıkan takımlardan biri olmasına rağmen ligde göstermiş olduğu performansla spor otoritelerinin takdirini toplayan Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, hedeflerinin Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak olduğunu ifade etti. Estonya ekibi Kalju'yla oynadıkları maçtan sonra çalışmak için geniş bir zaman diliminin olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, Midtjylland maçına çok iyi hazırlandıklarının altını çizdi.

Akçay, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bu turu da başarılı bir şekilde geçerek gruplara kalmayı hedefliyoruz. Teknik heyet, oyuncular, şoföründen aşçısına bütün destek üniteleri olarak camiamız için büyük önem arz eden bir müsabaka oynayacağımızın bilincindeyiz. Oyuncularımız gerek kafa olarak gerekse teknik ve taktik anlamda tamamıyla bu maça hazır. Gruplar için bu son aşamayı da Allah'ın izniyle geçeceğimize inanıyorum."

Spor Toto Süper Lig'in bu hafta start alacağını da vurgulayan Mustafa Reşit Akçay, "Avrupa maçları kadar lig, bizim için daha büyük önem arz ediyor. Her şeyden önemlisi ligde yapacaklarımız. Yani yarın oynayacağımız Midtjylland maçı kadar hafta sonu Antalyaspor'la oynayacağımız lig maçı bizim için çok önemli" dedi.

HERNİNG, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ