MENÜ

Mustafa Cengiz: Garry Rodrigues'e teklif var

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Cengiz, eski başkan Dursun Özbek hakkında, "Ben ibra edilmesin demedim" ifadesini kullandı. Mustafa Cengiz, Garry Rodrigues'e de teklif geldiğini açıkladı.

Mustafa Cengiz:  Garry Rodrigues'e teklif var

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, A Spor'da yayınlanan "Yaşasın hafta sonu" adlı programa konuk oldu. Cengiz, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken eski başkanlar Dursun Özbek ve Adnan Polat hakkında da konuştu.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şöyle;

İlk sandık açıldıktan sonra başkan seçileceğimi hissettim. Seçim süresinde Dursun Başkan kaybedeceğini beklemiyordu, ben de yüzde 60 hazırdım. Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarım inan edin 'tapu-kadastro' memurları gibi çalışıyorlar. Mesai yok, izin yok. Şunu söyleyeyim kendi şirketime 2 aydır hiç uğramadım. Oğlum kendi şirketimdeki işleri götürüyor. Keşke teminat ve rehineler olmasıydı. Kayınvalidem 1 aydır bizde kalıyormuş benim daha bu sabah haberim oldu. Hanımım sitem etti. Biz kurucu lisemizi inkar etmiyoruz. Lisemize saygımız sonsuzdur. Aslını inkar eden haramzadedir. Bir insan Galatasaray Liseli'yse ve Divan Kurulu üyesiyse benim için iki kere değerlidir. Bu, 'liseli-lisesiz' kavgasına son vermemiz gerekir. Ben, Dursun Özbek ibra edilmesin demedim. Beni en çok destekleyen kesim liselilerdi. Adnan Polat istifa edip seçime gitseydi yine başkan seçilirdi. Adnan Polat için 'iadeiitibar' ifadesi doğru değil. Genel Kurul artı der, eksi der ben ona karışamam. Kongre için henüz bir çalışma içinde olmadık. Şu anda seçim için sıfır çalışmamız var. 3 yılda verilen taahütlerden 130 milyon euro'ya yakın zarar etmişiz. UEFA'nın verdiği marj 30 milyon euro. 100 milyon euro aşılmış. Kombine ve bilet satışlarından 2 ayda 17 milyon TL hasılat elde ettik. UEFA, Türk takımlarının şampiyonlarda olmasını istiyor. UEFA'ya 'Galatasaray kanatlanmaya hazırlanan bir kuş, kanatlarını keserseniz uçamaz' dedik. Umarım en az cezayla Türk futbolu yoluna devam edecektir. Beni en çok üzen menajerlerin üst üste bize dava açmaya başlaması oldu. Badou Ndiaye'nin maliyeti bilinenden daha yüksek! Garry Rodrigues'e teklif var. Değerini bulmadan satmayız.

Galatasaray yasağı kaldırdı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ