MENÜ

Moussa Sow: Mehmet Topal'a işaret ettim ve...

Süper Lig'in 12. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanında rahat bir galibiyet alan Fenerbahçe'de bu maçın hat-trick'li yıldızı Moussa Sow 90 dakikayı değerlendirdi ve attığı şık röveşata golünün detaylarını verdi.

Moussa Sow: Mehmet Topal'a işaret ettim ve...

Fenerbahçe, Çaykur Rizesspor deplasmanında 5-1'lik skorla müthiş bir galibiyet alırken, karşılaşmada hat-trick yapan ve galibiyette başrol oynayan Moussa Sow mücadeleyi değerlendirdi.

"Ben forvetim, gol atınca mutluyum"

Golcü olduğunu ve gol atmayı çok sevdiğini belirten Senegalli forvet, "Benim ve takımım için gerçekten güzel bir maç oldu. Aslında rakip, maça iyi başladı ama sonra zincir gibi goller bulduk. Ben de 3 gol attım. Ben bir golcüyüm bu yüzden sürekli gol atmak istiyorum. Gol atamadığım zamanlar mutsuz oluyorum. Fenerbahçe Kulübü'ne, taraftarlara gerçekten bana gösterdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. " şeklinde konuştu.

"Mehmet Topal'a işaret ettim ve..."

Takımını 2-1 öne geçirdiği röveşata golünü anlatan tecrübeli forvet, "Röevaşata golümde Mehmet Topal'a bir işaret yaptım, o da beni gördü. O esnada çok fazla düşünmedim, sadece denedim ve gol oldu. " dedi.

Bu arada Sow'un 32. dakikadaki röveşata golü, yıldız oyuncunun kariyerindeki 9. röveşata golü oldu.


..Ve Fenerbahçe zirvede!

Haberin Devamı
YORUM YAZ